Roxana Ionescu, SACRIFICII enorme pentru relația cu Tinu Vidaicu: Mă visam doar în București

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Roxana Ionescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Ionescu, Instagram

Roxana Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, pentru care a fost nevoită să facă mai multe sacrificii.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Chiar dacă la începutul relației vedeta nu se vedea ajunsă până în punctul acesta, acum ea este sigură de faptul că și-ar urma soțul oriunde în lume, legându-i un sentiment extrem de puternic.

"Dacă ar fi un secret, l-aș vinde foarte scump pentru a mă îmbogăți. Este necesar să găsești persoana potrivită, cu care rezonezi pe toate planurile. Trebuie tot timpul să știi să lași de la tine, iar suma lucrurilor rele să fie mult mai mică decât cea a lucrurilor bune. Nu există un secret, este vorba despre încredere, acceptare, susținere și respect.", a declarat Roxana Ionescu, potrivit ego

"Nu aș fi zis că aici o să ajung"

Vedeta nu credea niciodată că ar fi putut face aceste sacrificii pentru un bărbat. Aceasta a fost nevoită să se mute din București, să-și lase toate activitățile de acolo și să meargă într-un oraș nou pentru ea. Acum însă, Roxana nu regretă nicio clipă alegerea făcută.

"Putem să ne uităm acum 8 ani, când a început relația mea cu Tinu. Nu aș fi zis că aici o să ajung, mă visam doar în București, dorindu-mi să fac doar ceea ce făceam în momentul respectiv. Schimbările acestea majore nu le-aș fi văzut niciodată, dar nu pot să spun că la începutul relației nu ne-a fost greu, au existat despărțiri scurte.

Motivul principal era această distanță, simțeam nevoia să fim foarte mult unul lângă celălalt, doar că niciunul nu făcea pasul. Eu nu voiam să vin la Timișoara, el nu voia să se mute la București, era complicat. Lucrurile s-au așezat de la sine, am avut parte și de susținerea părinților. M-au încurajat și mi-au spus: „Decât să te vedem aici tristă, mai bine du-te că sigur o să fie bine acolo. Și noi am plecat de lângă părinți și ne-am făcut familia noastră, așa că și tu trebuie să pleci dacă acesta este destinul și să îți faci familia ta”. Nu regret nicio secundă că m-am mutat, știu sigur că dacă nu aș fi făcut-o aș fi fost un om trist și nu aș fi ajuns la această fericire și împlinire de acum.", a mai spus ea.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu își doresc un copil

"Noi ne dorim acum un copilaș și lucrăm la acest lucru, însă fără stres sau nebunia care are legătură cu a verifica calendarul. Sperăm ca anul acesta.

Mă văd o mămică modernă, o să îmi iubesc copilul enorm. O să fiu o mămică la fel de bună ca mama mea, îmi doresc să îmi cresc copilul așa cum m-au crescut părinții mei. De asemenea, tatăl o să fie la fel de implicat și o să îi ofere tot ce este mai bun copilului prin susținerea pe care mi-o acordă și mie și pe care a primit-o și el de la părinții săi. Eu zic că o să fim părinți buni pentru că ne dorim foarte mult un bebe.", a mai dezvăluit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel