Roxana Hulpe și-a botezat fetița. Tatăl prezentatoarei a fost cel care a creștinat-o pe Zora / FOTO

Data publicării:

Roxana Hulpe a trăit emoții maxime pe 27 mai, întrucât vedeta și-a botezat fetița.

A fost un weekend plin de evenimente, întrucât pe lângă nunta anului dintre Gina Pistol și Smiley, o altă vedetă de la Pro TV a trăit emoții maxime. Este vorba despre Roxana Hulpe, care și-a botezat în ziua de sâmbătă, 27 mai 2023, fetița. Marele eveniment s-a desfășurat la Cluj, iar emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât cel care a creștinat-o pe micuță a fost chiar tatăl vedetei de la Pro TV. De la eveniment nu au lipsit numele celebre, care i-au fost alături Roxanei Hulpe într-una dintre cele mai importante zile din viața sa, iar naș i-a fost chiar colegul de pupitru, Cosmin Stan. Zora a avut parte de o petrecere până în zori, ținută pe ritmurile celor de la Dirty Nano, invitații imortalizând pe rețelele de socializare toate momentele speciale. 

Te-ar putea interesa și: Imagini de poveste de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cum a arătat locația desprinsă din basme / FOTO

 

Ce spunea Roxana Hulpe, în urmă cu câteva zile

Cu doar câteva zile înainte ca acest eveniment important să aibă loc, Roxana Hulpe spunea că este copleșită de emoții. Vedeta mai mărturisea că i s-a schimbat complet viața, de când a devenit mămică, iar acum înțelege mult mai bine mămicile care tind să vorbească mereu despre copii lor. 

„Am super mari emoții! E mama acasă cu Zora, am încredere în mama, dar nu e Zora cu mine… Înainte de sarcină mă oboseau femeile care vorbeau despre copii, nu aveam răbdare să le ascult, iar acum viața s-a schimbat. Nu există nimic mai important decât fetița”, spunea vedeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

VEZI și: Cât continuă greva profesorilor. Carmen Harra are răspunsul: „Să vă așteptați la niște revolte care produc niște schimbări necesare”

Zora, botezată la aceeași biserica ca Roxana Hulpe

Detaliul cel mai emoționant din cadrul evenimentului a fost reprezentat de faptul că vedeta de la pupitrul știrilor de la Pro TV a ales să-și creștineze micuța chiar la biserica la care tatăl său este preot și la biserica la care ea însăși a fost botezată.

„Botezul o să îl fac la Cluj, la Gilău mai exact. O să îl facem la Biserica Adormirea Maicii Domnului, unde slujește tata de 33 de ani, unde am fost botezată și eu. Tata o va boteza!”, a mai declarat prezentatoarea de știri în emisiunea „La Măruță”.

 

A revenit la pupitrul știrilor Pro TV

Chiar dacă s-a declarat a fi extrem de dependentă de prezența fiicei eu, Roxana Hulpe a luat decizia de a reveni la pupitrul știrilor Pro TV, la scurt timp după ce a născut. Deși a fost criticată de multe mame pentru decizia luată, vedeta a văzut acest lucru drept o necesitate, însă spune că va avea, în continuare, extrem de mult timp de petrecut alături de Zora. 

„Odată cu anunțul că încep munca, foarte multe femei au simțit să îmi scrie că e poate devreme să revin la muncă și să rup din timpul petrecut cu fetița mea. Așa e, orice bebeluș e dependent de mamă, mai ales în primele luni, de aceea, deocamdată, revin doar la jurnal în weekend, nu și pe teren că reporter. Partea asta o amân puțin, pentru că vreau să stau cu Zora cât mai mult”, mai spunea Roxana Hulpe.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre nunta dintre Gina Pistol și Smiley: „Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel