Roxana Hulpe este însărcinată. Care este sexul bebelușului: „La prima morfologie am mers convinsă că este...”

Data publicării:
Sursa foto: Roxana Hulpe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Hulpe, Instagram

Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni. 

Roxana Hulpe le-a dat fanilor vestea cea mare: este însărcinată. Prezentatoarea de la Pro TV, care a ajuns de curând în fața altarului alături de tatăl copilului ei, este în culmea fericirii, întrucât nu spera ca acest moment să vină atât de ușor, dar și atât de rapid. Vedeta poartă deja de șase luni de zile în pântec viitorul membru al familiei, însă a vrut să păstreze tăcerea până acum, pentru a putea conștientiza mai mult lucrurile care i se întâmplă și pentru a se putea bucura, împreună cu familia ei, de această minune. 

„Sunt în săptămâna 25/26, în trimestrul 2, timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, data fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste.”, a declarat Roxana Hulpe, potrivit viva.

„Super veste. M-am bucurat enorm.”, a spus și mama vedetei, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

VEZI și: Daniela Crudu a ales numele copilului: „O să fiu cea mai nebună mămică”

Roxana Hulpe va aduce pe lume o fetiță

Chiar dacă era ferm convinsă că urmează să aducă pe lume un băiețel, vedeta a fost foarte surprinsă să afle că în pântece poartă chiar o fetiță, veste care a bucurat-o extrem de tare.

„Toată viața am auzit asta: tu ești mamă de băiat! Așa că la prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: „Vreți să știți sexul bebelușului?. Am spus: „Da, normal, dar să nu afle mama și, foarte sigură pe mine, am zis: „Oricum știu că e băiat. Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele.

În final, după ce a părăsit mama cabinetul, mi-a spus că e fetiță. Faptul că era totul bine cu sarcina, cu bebele, și că era și fetiță a făcut ca acea zi să fie cea mai frumoasă de până atunci. În sinea mea, mereu mi-am spus că îmi doresc o fetiță. (zâmbește)”, a mai dezvăluit prezentatoarea, potrivit sursei citate.

Citește și: Andreea Esca, scandal cu o editură. Prezentatoarea TV a răbufnit: „Hai să ne respectăm”

 

Prezentatoarea de la Pro TV s-a căsătorit recent

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit recent, în cadrul unui eveniment restrâns, la care au luat parte mai multe vedete, dar și apropiații cuplullui.  Aceștia nu au stat prea mult pe gânduri, până să facă mare pas, întrucât bărbatul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa prezentatoare TV chiar cu o lună înainte de a-și spune oficial „da”. Cererea în căsătorie a avut loc pe Cluj Arena, chiar la UNTOLD 2022. Bogdan Rădulescu i-a pregătit iubitei o surpriză de zile mari, un clip video cu ei doi pe un ecran uriaș. Ulterior, el i-a dat inelul și a cerut-o în căsătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, frumoasa vedetă a spus un mare DA. 

VEZI și: Lidia Fecioru, avertisment pentru părinți: „Un dezastru. Nu-și mai dezvoltă capacitatea de a vorbi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel