Roxana Ciuhulescu, probleme cu kilogramele în plus, după participarea la Survivor. De ce nu reușește să mai slăbească

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Roxana Ciuhulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Ciuhulescu, instagram

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre kilogramele în plus cu care se confruntă după participarea la Survivor România 2022.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din competiția Survivor din cauza problemelor de sănătate.Vedeta a avut probleme de sănătate chiar de la îneputul concursului și chiar a ajuns la spital, unde medicii i-au extrat lichid de la genunchi. Deși nu a fost votată de colegi pentru a ieși din competiție, medicii i-au spus acesteia că este timpul să se oprească și că nu mai este aptă pentru a face față probelor solicitante, astfel că nu își mai putea ajuta echipa să câștige puncte.

După ce s-a întors în țară, vedeta s-a îngrășat nouă kilograme. Roxana Ciuhulescu a mărturisit că încearcă să mai dea jos două kilograme, dar nu reușește. Din nefericire, vedeta nu poate să facă sport, deoarece are probleme grave cu ligamentele. Aceasta urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. 

“Am slăbit 7 kilograme la Survivor și am pus 9… și cele 2 kilograme în plus nu reușesc să le dau jos. Nici n-am făcut foarte mari eforturi din cauza piciorului. În rest sunt bine, m-am întors la job, îmi bat capul zi de zi. Fac și sport, dar doar anumite tipuri de exerciții.

Fac fizioterapie la Câmpina, la Profesorul Decebal. Dar acum n-am mai fost, de când am început job-ul n-am mai putut ajunge. Făceam 3 ore pe drum, o oră jumătate dus, una întors, și 3 ore de terapie.

“Am ruptură de ligament încrucișat, am meniscurile praf, trebuie reconstruită încheietura cu totul”

Însemna să plec direct de la serviciu direct la Câmpina și nu ajungeam oricum la timp. 3 ore de terapie, încă o oră jumătate pe drum înapoi, ajungeam la 22.30-23.00 acasă. Nu mai pot, cad în freză.

Am fost la un alt medic, undeva anul acesta trebuie să mă operez. Nu scap. Am ruptură de ligament încrucișat, am meniscurile praf, trebuie reconstruită încheietura cu totul, toată articulația. Asta să fie cea mai mare belea… (zâmbește – n.r.)”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru FANATIK.RO.

Citește și: Roxana Ciuhulescu a dezvăluit care a fost PRIMA ei mașină: Am luat-o la mâna a 3-a

Simona Pătruleasa, secretul siluetei, la 47 de ani: „Când eram mai tânără, nu eram atât de preocupată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel