Roxana Ciuhulescu a dezvăluit care a fost PRIMA ei mașină: Am luat-o la mâna a 3-a

Data publicării:
Captură video Instagram, Roxana Ciuhulescu
Descriere foto: Captură video Instagram, Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este o mare pasionată auto, iar la vârsta de 19 ani și-a cumpărat prima mașină. 

Roxana Ciuhulescu a ajuns să fie cunoscută, datorită pasiunii ei pentru mașini, prezentând, timp de mai mulți ani, emisiunea ProMotor. Aceasta are carnet auto pentru toate categoriile de autovehicule și spune că a condus aproape orice tip de mașină. Roxana Ciuhulescu a dezvăluit faptul că pasiunea aceasta o are de când e mică, iar la vârsta de 19 ani a reușit să își cumpere și prima mașină. Nu a făcut asta singură, ci cu ajutorul bunicilor ei. 

"Prima mea mașină a fost cea mai răsfățată, mi-am cumpărat-o când aveam 19 ani. A fost o Dacia 1310 pe care am luat-o la mâna a 3-a, cu ceva bani puși la ciorap, dar și cu ajutorul bunicilor mei. Ei știau cât de mult îmi doresc o mașină și știau că nu-mi ajungeau banii să o achiziționez. Bătrânii fac economii, iar ai mei mereu au fost chibzuiți. Și-au sacrificat din economiile lor ca să-mi îndeplinească un vis: acela de a avea o mașină. Dacia mea am îngrijit-o și am iubit-o cum am știut eu mai bine, am lăudat-o și m-am fălit cu ea în lume. Și încă ceva: cu ea mi-am plimbat bunicii. Pentru mine, mașina are suflet și mereu fac corp comun cu ea. Și așa a fost cu toate mașinile mele, pe toate le-am iubit, respectat și îngrijit”, a povestit Roxana pentru EGO.ro

„Emisiunea ProMotor m-a consacrat"

Roxana Ciuhulescu speră că, într-o zi, va avea posibilitatea să prezinte, din nou, o emisiune auto, dar nu exclude nici posibilitatea de fi prezentatoare pentru știrile din sport.

„Emisiunea ProMotor m-a consacrat și mereu mă voi simți atrasă de domeniul auto. Am rămas implicată în lumea auto și sper ca într-o bună zi să reîncep o emisiune de profil. Mi-ar plăcea și o emisiune de sport, cred că mi s-ar potrivi mănușă, așa cum m-aș vedea și prezentând știrile sportive”, a mai declarat Roxana Ciuhulescu.

Ce face Roxana Ciuhulescu în prezent

Între timp, vedeta nu stă degeaba, ci și-a găsit activitate tot în domeniul auto. Aceasta spune că, împreună cu soțul ei, se ocupă de organizarea concursului Corb Adventure Days, un concurs de off road.

„Off Road-ul este liantul dintre mine și soțul meu, acolo ne-am cunoscut și el este cel care ne-a apropiat. Iubim motorsportul și mereu îl vom susține, oricâd de greu ne-ar fi. Corb Adventure Days a devenit o etapă de tradiție, suntem deja la a 8-a ediție iar anul acesta etapa noastră va avea loc în perioada 8-11 septembrie, la Sotânga, Dâmbovița. Nu ne-am grăbit cu organizarea traseelor.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel