Roxana Ciuhulescu, povestea de dragoste care o face să nu poată adormi fără partener: „Nu ies la distracții fără el”

Data actualizării: | Data publicării:

Roxana Ciuhulescu trăiește o adevărată poveste de dragoste.

Roxana Ciuhulescu, fostă prezentatoare, a sărbătorit recent cinci ani de când și-a unit destinul cu actualul partener, Silviu Bulugioiu. Ea a mai fost căsătorită o dată, însă din cauza neînțelegerilor a fost nevoită să pună punct. 

Vezi și: Roxana Ciuhulescu, noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, la 6 săptămâni de când a fost operată la coloană: „Văd o schimbare foarte mare în ea”

Cu toate acestea, ea mărturisește că nu e totul perfect, că și acum sunt provocări în viața de cuplu peste care trebuie să treacă. Ei s-au mai certat, ba chiar se ajunsese și la „închiderea telefonului în nas”, dar niciodată nu s-a pus problema părăsirii.

Asta arată legătura puternică pe care o trăiește vedete cu actualul partener și cum reușesc mereu să înfrunte orice obstacol prin comunicare.

Ea declară că a tras „lozul câștigător” și că „foarte greu se poate odihni când alesul inimii sale nu îi este alături.

Vezi și: Dieta care o ajută pe Roxana Ciuhulescu să se mențină în formă. La ce alimente a renunțat vedeta: "Mă ajută să nu mă îmbolnăvesc de stomac..."

„De când sunt recăsătorită, ținând cont că lozul câștigător l-am tras mai târziu, desigur, nu a fost doar miere și zahăr! Nu cred că există perfecțiune în nimic. Ne-am mai ciondănit, ne-am mai certat, ne-am mai trântit telefoanele în nas, dar nu s-a pus niciodată în discuție să îl părăsesc, să mă despart de el sau să îmi iau valiza să plec. Nu, nu a existat așa ceva! Nu a existat nici să merg la vreo petrecere fără el.

Nu mă duc niciodată fără el! Dacă am mai ieșit undeva, am ieșit la evenimente, când nu poate să vină după mine, dar nu ies la distracții fără el, nu mă simt OK, nu mă simt în regulă. Când pleacă în deplasări, nopțile sunt foarte grele pentru mine, nu reușesc să mă odihnesc fără să îl simt lângă mine! E sufletul meu pereche și nu văd viața fără el. Chiar așa este și îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a scos în cale! Mai târziu am tras lozul câștigător, am mai avut o căsnicie, nu a fost fericită deloc, dar astăzi iată că zâmbesc!”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu pentru Ego.ro.

Vezi și: Roxana Ciuhulescu, marcată de operația fiicei sale: „Eram disperată, nu știam cum o să strâng toți banii. Aș fi fost în stare să-mi vând și un rinichi”

În urmă cu puțin timp, fiica ei în vârstă de 15 ani a suferit o problemă de sănătate severă. A fost nevoie de intervenția medicilor, într-o procedură ce viza coloana:

„Mai durează recuperarea, are șase săptămâni de la operație, însă este foarte bine. Weekend-ul trecut am fost nași la o nuntă și când am văzut-o pe ringul de dans cum dansa, parcă nu îmi venea să cred că avea cinci săptămâni de la operație. E bine, nu are dureri, se odihnește foarte bine, e mai încrezătoare, e mai pozitivă, văd o schimbare foarte mare în ea”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru un post TV, potrivit spynews.ro.

Vezi și: Roxana Ciuhulescu, noi informații despre starea de sănătate a fiicei sale. Ce au descoperit medicii după operația la coloană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel