Roșiile cherry, ce se întâmplă când le mănânci. Cele 3 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să le mai cumperi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Care e diferența dintre roșiile obișnuite și roșiile cherry. La ce să ai mare grijă când mănânci roșii cherry.

Roșiile cherry au luat de mult locul roșiilor normale pe mese, pentru că sunt mai dulci și mai ușor de consumat.

Roșiile de un roșu aprins formează baza aproape tuturor sosurilor. Nu mulți știu că roșiile sunt de fapt fructe și nu legume și că au propriile lor soiuri, toate diferite și comestibile. Cu greu le-am văzut pe toate, dar o anumită cultură de roșii numită roșii cherry și-a croit drum într-o serie de feluri de mâncare.

Roșiile cherry vs. roșiile obișnuite, care este diferența

Cea mai evidentă diferență între roșiile obișnuite și roșiile cherry este că primele au dimensiuni mai mari decât cele din urmă. Roșiile au, de asemenea, o formă vizibil ovală, în timp ce roșiile cherry sunt perfect rotunde. Cu toate acestea, există alte câteva diferențe bazate pe gustul, utilizările și beneficiile pentru sănătate.

În timp ce roșiile obișnuite au o aromă dulce - acrișoară, roșiile cherry au un gust ușor acrișor.

Roșiile obișnuite au un conținut mai mic de apă în comparație cu roșiile cherry, care sunt mai crocante la exterior și mai suculente din interior.

Roșiile cherry sunt o sursă bogată de vitamine, în special de vitamina A și C. Potrivit datelor nutriționale furnizate de United States Department Of Agriculture (USDA), o porție de 100 g de roșii cherry conține 500 UI de vitamina A și 9 g de vitamina C. Aceeași cantitate de porție oferă 22 kcal de energie și 4 g de carbohidrați.

Roșiile vin în diferite forme, dimensiuni, culori și arome; ele sunt de obicei clasificate pe baza creșterii plantei lor, adică plantă de vin sau plantă de tufă. Aceste roșii sunt clasificate ca fiind:

- Roșii de prune

- Roșii Beefsteak

- Roșii Cherry        

- Roșii de struguri

- Roșii Campari

De asemenea, acestea sunt definite în continuare pe baza culorii lor, dar acest articol face diferența între roșiile prune și roșiile cherry.

Citește continuarea pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel