Rona Hartner, necaz neașteptat în plină luptă cu cancerul. Artista este în doliu: „A închis ochișorii și a plecat”

Data publicării:
Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D

Rona Hartner trece prin momente grele. După ce a fost diagnosticată din nou cu cancer, un alt necaz s-a abătut asupra ei. 

Rona Hartner trece prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, în stadiul 4. Artista este cunoscută ca fiind o persoană energică, veselă și întotdeauna cu zâmbetul pe buze, însă această veste pare că a dărâmat-o complet. Și asta nu a fost singura lovitură primită de artistă. Recent, Rona Hartner a anunțat că este în doliu, după ce cățelușa sa a fost răpusă de o boală.

Rona Hartner, necaz neașteptat în plină luptă cu cancerul

Într-un live pe facebook, Rona Hartner a anunțat că patrupedul care îi mai alina suferința, s-a stins din viață, din cauza unei boli. Artista este de părere că animăluțul a empatizat cu tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. 

„Poate s-a empatizat cu tot ce s-a întâmplat. Câinele meu era bolnav în opt luni, dar nu mi-am dat seama. A murit și câinele. Am făcut și parastas pentru cățelușa mea. Am zis: ce trebuie să fac acum? Să am încredere în Dumnezeu”, a dezvăluit Rona Hartner în live-ul de pe Facebook.

 „Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185”

Rona Hartner recunoaște că boala a schimbat-o complet și se simte ca la 185 de ani. Cu toate astea, artista speră să-și îndeplinească toate dorințele pe care le mai are și Dumnezeu să facă o minune.  

„A venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați… Le-am zis să se roage în primul rând și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani”, a completat Rona Hartner.

Rona Hartner are metastaze la creier: „Eu nu mai câștig niciun ban”

 „Acuma, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu.

Stau acasă cuminte și, printre altele, aveam și eu un câine mic cu care mai schimbam amarul, nu mai am câinele mic. A plecat sâmbătă. Câinele mic era foarte bolnav și nu mi-am dat seama. Câinuțul a plecat cu multă liniște în suflet. A închis ochișorii și a plecat. Am încercat să plâng doar de două ori. Eu știu că a plecat la bine, că nu voia să îmi stea mie în cale. A vrut să plece. De azi de dimineață, cuvântul care îmi vine în suflet e libertate. Ce Dumnezeu vrea este să nu supun nimic analizării mele cerebrale. Ăăă, uite, Dumnezeu dacă îmi iubea câinele nu-l chema. Nu am analizări din astea prostești. De ce să am astfel de analizări?”, a completat Rona Hartner.

Citește și: Elena Cârstea își strigă durerea, la șase luni de la atacul cerebral: „Vreau să mai trăiesc. Nu mă pot mișca foarte mult”

Rona Hartner, declarații tulburătoare: “Am avut vreo două tentative de sinucidere de la alcool”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel