Rona Hartner, declarații tulburătoare: “Am avut vreo două tentative de sinucidere de la alcool”

Data publicării:
Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D
Descriere foto: Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D

Rona Hartner, faimoasa actriță și cântăreață recunoscută pe plan internațional, va fi invitată specială în cadrul ediției de duminică a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzata la 22:30, la Kanal D.

Cu o personalitate vibrantă și talent remarcabil, Rona Hartner continuă să fascineze publicul prin prezența sa carismatică și expresivitatea artistică.

            Rona Hartner a captivat prin interpretarea sa remarcabilă din filmul "Gadjo Dilo" și și-a câștigat reputația de cântăreață talentată, cu spectacole impresionante ce au avut loc în Paris și care s-au bucurat de succes. Presa internațională o numește "frumoasa tornadă brună", în timp ce în România trezea în urmă cu aproape două decenii interesul jurnaliștilor cu scandalul "primului sex-gate autohton". Din 2010, deține cetățenie franceză, fiind considerată una dintre personalitatile marcante ale Frantei; este, de altfel, inclusă în dicționarul "200 de străini care au construit Franța".

            Rona Hartner a înfruntat provocări dificile, inclusiv lupta cu cancerul, pe care l-a invins. Este divorțată și are o fiică.

Artista a dezvaluit la “40 de intrebari cu Denise Rifai” ca a trecut prin momente dificile și a avut două tentative de sinucidere, influențate de consumul de alcool.

“Am un caracter impetuos si am avut si vreo doua tentative de sinucidere de la alcool”, este o parte din raspunsul oferit de Rona Harner, in momentul in care este intrebata in ce o transforma alcoolul.

            “Cat v-a costat eticheta de „amanta presedintelui Emil Constantinescu?”, “Cati barbati celebri ati cucerit cu vocea dvs.?”, “Ati abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”, “De cate ori vi s-a spus ca nu sunteti dusa la biserica?”, “Ce o lasa muta pe Rona Hartner?” sunt cateva dintre intrebarile la care artist ava trebui sa raspunda.

 

Cum s-a schimbat viața Ronei Hartner, după ce a învins boala nemiloasă cu care a fost diagnosticată

 

Rona Hartner a trecut printr-o grea cumpănă, în urmă cu câțiva ani, când a fost diagnosticată cu cancer la colon. Din fericire, artista a descoperit la timp diagnosticul crunt, iar cu multe tratamente și cu chimioterapie a reușit să treacă cu bine peste. 

 

După ce a ieșit învingătoare din lupta cu cancerul, Rona Hartner recunoaște că viața ei s-a schimbat radical. Vedeta a renunțat la orice fel de dietă, încearcă să se odihnească cât mai mult posibil și a eliminat toate persoanele din viața ei, care îi provocau mult stres. 

”Într-adevăr, după cancer m-am trezit că mi s-a umflat corpul deodată brusc, de la cortizon, de fapt, am stocat toată apa pe care o beam și s-a transformat în 20 de kile în plus, deci a fost o panică generală. Sfatul este să înoți în apă rece, de mare (am intrat în apă de mare începând din 8 ianuarie 2020), de preferință, să faci dușuri cu apă rece ca să restimulezi tiroida. Ce-am mai făcut? Am mâncat ce am vrut eu.

Vă zic de ce nu am avut un regim strict – după ce ai un traumatism groaznic în corp, cu atâtea medicamente, n-o să-ți mai adaugi pe urmă un alt traumatism apucându-te să slăbești. Așa că nu mi-am făcut niciun regim și am lăsat corpul să-și revină el încetișor. După chestia asta, am început să mă odihnesc, să scot persoanele stresante din viața mea și acum fac împachetări. Mă duc foarte des la salon, fac împachetări și masaje. În schimb, nu mă traumatizez cu mâncarea, nu îmi traumatizez corpul cu regimuri drastice, că nu am de ce. Pentru mine, a vrea cu orice chip să fiu slabă și să arăt la 50 de ani ca la 20 este un orgoliu, e o luptă inutilă împotriva propriului meu corp.

Eu sunt pe principiul că, chiar dacă suntem femei, avem și noi dreptul să trăim. Pe bune! Nu e un mesaj feminist, nu e un mesaj destructor, nu spun să mâncăm acum șaorma să ne punem și-n cap. Spun doar că mă duc și eu la restaurant și mănânc ca un om normal, nu stau să mestec trei morcovi și două frunze de salată, că nu sunt capră! (râde) Am oroare de regimurile drastice. Da, aș vrea să mai arăt ca la 20 de ani, că, deh, n-am minte, dar asta nu înseamnă că pot și nu înseamnă că am să-mi mai traumatizez corpul.”, a spus Rona Hartner, pentru Viva!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel