Elena Cârstea își strigă durerea, la șase luni de la atacul cerebral: „Vreau să mai trăiesc. Nu mă pot mișca foarte mult”

Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Elena Cârstea a dezvăluit cum decurge recuperarea, după ce a suferit un atac cerebral.

Elena Cârstea a trecut printr-o mare încercare la începutul acestui an. Fosta artistă a fost victima unui atac cerebral în urmă cu șase luni, iar recuperarea pare că este una extrem de amplă. Chiar dacă îi este greu să accepte faptul că nu poate avea aceeași viață activă ca înainte, vedeta face tot ce trebuie pentru a-și reveni cât mai repede la starea fizică de care se bucura înainte de acest teribil incident. Nici de deplasat aceasta nu reușește complet de una singură, astfel încât merge cu ajutorul unui baston.

„Tot cu bastonul cu cristale mă deplasez.  Am deja trei, unul alb, unul negru și altul albastru. Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta. Din păcate, încă nu mi-am revenit complet… Am probleme cu deplasarea, merg greu. Ceea ce mă enervează, pentru că eu mereu am fost activă. Recuperarea va mai dura câteva luni bune, fac zilnic, la piscină”, a declarat Elena Cârstea potrivit cancan.

Citește și: Elena Cârstea, în doliu. Vedeta este dărâmată de durere: “A făcut un cancer galopant și s-a stins”

Și-a întrerupt activitățile pe toate planurile

Acest incident groaznic a afectat-o pe toate planurile, după cum dă de înțeles chiar ea. Așadar, Elena Cârstea a fost nevoită să renunțe la locul de muncă, aceasta fiind stabilită în prezent în America, acolo unde lucrează la o agenție imobiliară, iar ieșirile în oraș s-au împuținat și ele. În toată această perioadă, soțul îi este sprijin necondiționat, care își face adesea griji pentru starea sa de sănătate.

„Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta.

Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede. El e stresat să nu mi se întâmple ceva. Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice. Tot ce facem, facem împreună.

Aici e foarte cald. Nu poți sta afară, sunt 45 de grade. Eu nu am voie la soare…Iar la piscină, când merg la recuperare, stau cu pălărioara pe cap”, a mai spus fosta cântăreață.

Te-ar putea interesa și: Elena Cârstea, noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce a suferit un atac cerebral, urmat de mai multe pneumonii: "Dacă eram în România, acum nu mai existam"

A renunțat la toate viciile

Tot de dragul unei stări de sănătate cât mai bune, Elena Cârstea spune că a renunțat și la țigări, viciu pe care-l avea deja de ani buni de zile. Chiar dacă nu i-a fost ușor, vedeta spune că nu-și dorește ca viața ei să se încheie, astfel încât este nevoită să facă toate aceste sacrificii. 

„Nu mai fumez deloc. M-am lăsat brusc, pentru că vreau să mai trăiesc…Iar fără țigare, nici cafeaua nu mai are același gust… Nu mai am niciun viciu. Pot spune că sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”, mai spune ea, potrivit sursei citate.

VEZI și: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 cm și 7 pe creier”. Rona Hartner nu va mai putea munci, după diagnosticul de cancer: „Din păcate, nu pot câștiga bani”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 04 aug 2023, 09:09 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience