Rona Hartner, diagnostic devastator: „Metastaza de pe creier a devenit rebelă”. Artista urmează o nouă luptă cu cancerul

Data publicării:

Rona Hartner trece din nou prin momente grele, după ce a aflat că metastaza de la creier avansează. Artista tocmai anunțase că este vindecată. 

În urmă cu câteva săptămâni, Rona Hartner dezvăluia că medicii i-au descoperit mai multe metastaze. Vedeta a avut o primă încercare ăn 2019, când a fost diagnosticată cu cancer de colon, de care însă a reușit să scape. 

Recent, artista a primit o nouă veste devastatoare:  cancer la plămâni și metastaze la creier. După o perioadă de panică, tratamente și multe rugăciuni, a  s-a declarat aproape vindecată.


„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.  E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”,a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

 


Rona Hartner se confruntă din nou cu probleme de sănătate


Acum, actrița spune că stă din nou cu emoții, după ce medicii au descoperit că metastazele de la creier continuă să avanseze. 


„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a spus Rona Hartner pentru Ciao. 

 


Continuă să lucreze și se visează mireasă

„Despre căsătorie…da, îmi doresc să mă căsătoresc, e clar! Mă proiectez într-o fericire completă din partea lui Dumnezeu pentru că Dumnezeu nu dă lucrurile fără să le dea complete! Așa că vindecarea asta va fi completă, căsătoria va fi completă, mă aștept la foarte multe lucruri bune în viața mea și mă țin de tratament și sunt  ascultătoare și printre picături fac cartea mea de mărturie, lucrez la ea în neștire și în același timp, lucrez și la discul meu, „Eternity”, pe care  îl fac practic cu investițiile pe care le fac  pe contul meu fanii  care au început să  investească fiind abonați la pagina mea.

Făcând diverse chestii am ajuns la aproape 100.000 de abonați doar pe pagina mea de Facebook și știu că aceste lucruri, încetul cu încetul se fac niște râuri mici care devin fluvii mari. Sunt gesturi mici și uite că  sunt deja pe punctul să  înregistrez albumul așa că luna asta am înregistrat, mai înregistrez și luna care vine și aș vrea să vin în țară cu proiecte care sunt construite deja. Perioadele astea de contratimp în care nu pot să  fac, de exemplu, nu pot să fac concerte,  trebuie să anulez turnee și așa mai departe, îmi permit  să avansez altfel.

„Metastaza de pe creier a devenit rebelă”

 

Deci cred că  era cazul să stau pe loc și să îmi scriu cartea mea de mărturie care  va fi o carte foarte completă iar apoi să scriu, de asemenea,  albumul ăsta al meu care să aducă oamenilor o lumină asupra faptului că Dumnezeu mi-a fost aproape de foarte mult timp  și că toate piesele pe care le  cânt despre Dumnezeu sunt reale, nu sunt niște invenții și într-adevăr foarte mulți oameni vorbesc acum despre Dumnezeu dar realitatea este că toți acești oameni nu au început  acum 2 zile să inventeze niște chestii, ei aveau o relație puternică cu Dumnezeu dinainte.

În această carte și în această mărturie  se va vedea clar că sunt de 22 de ani în prezența lui Dumnezeu, într-un mod foarte special și atunci parcă își au sensul și bolile și toate acestea și va fi o carte  de suflet, foarte importantă”, ne-a povestit Rona Harter pentru Ciao.ro. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel