Rona Hartner a învins cancerul, deși se afla în stadiul patru cu metastaze. Cum a fost posibil acest lucru: „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos”

Data actualizării: | Data publicării:

Rona Hartner radiază de fericire, după ce a aflat că a scăpat pentru a doua oară de cancer, în doar câteva săptămâni. 

Rona Hartner a avut parte de un șoc, după ce a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară. Mai exact, medicii i-au spus artistei că are cancer la plămâni și metastaze la creier. Ulterior, artista a fost internată în spital pentru mai multe zile, acolo unde a făcut și tratamentul cu citostatice. 

Rona Hartner a învins cancerul, deși se afla în stadiul patru cu metastaze

La doar câteva săptămâni, după ce medicii i-au dat diagnosticul cumplit, Rona Hartner  trăiește cele mai fericite momente. Artista susține că în viața ei se întâmplă un miracol și asta pentru că s-a vindecat de cancer. Vedetei nu-i vine să creadă și susține că este doar mâna lui Dumnezeu. 

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.  E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”,a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

Rona Hartner nu și-a pierdut nicio secundă optimismul pe durata tratamentului

Rona Hartner nu și-a pierdut nicio secundă speranța că se va face bine. În urmă cu o lună, artista spunea că tratamentul cu citostatice decurge foarte bine și că este optimistă în lupta cu această boală nemiloasă. 

„Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea. Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înpoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie. Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”, spunea Rona Hartner acum o lună, în cadrul emisiunii prezentată de Cristi Brancu.

Citește și: Rona Hartner, uitată de foștii soți, în lupta cu cancerul: ”Nu m-au ajutat. Unele uși se închid pe viață” Cine i-a fost mereu alături

Rețeta secretă de dulceață de ardei iute a Corneliei Rednic. La ce trucuri apelează artista pentru cel mai bun gust: ”E genială, se mănâncă la friptură!”

 

 

Nu uita să apeși butonul SUBSCRIBE pe YOUTUBE, pentru a urmări emisiunile Spectacola:

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel