Rețeta secretă de dulceață de ardei iute a Corneliei Rednic. La ce trucuri apelează artista pentru cel mai bun gust: ”E genială, se mănâncă la friptură!”

Data publicării:

Cornelia Rednic a dezvăluit rețeta pentru cea mai bună dulceață de ardei iute. 

Cornelia Rednic este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Pe lângă talentul muzical, artista este și o bună gospodină, astfel că, atunci când nu îmbracă portul popular, Cornelia Rednic își pune șorțul și intră în bucătărie, acolo unde gătește cele mai bune preparate.

Rețeta secretă de dulceață de ardei iute a Corneliei Rednic

În cadrul unui interviu, Cornelia Rednic a dezvăluit cum prepară, pas cu pas, cea mai gustoasă dulceață de ardei iute. 

”Aveți nevoie de un kilogram de ardei iute roșu, curățat de semințe, un kilogram de zahăr și un litru de oțet. Se pun la fiert oțetul și zahărul, până scad la jumătate, apoi se pune ardeiul iute tocat. Se amestecă mereu, la foc mediu. Dulceața trebuie să fie ușor lichidă și de un roșu aprins. Atenție, însă! Dacă e fiartă prea mult se închide la culoare și nu mai este aspectuoasă. Ca idee, să aveți pregătite 6-7 borcănașe”, a declarat Cornelia Rednic, pentru playtech.ro

Lupu Rednic recunoaște că soția sa l-a cucerit cu această rețetă. Totodată, artistul a adăugat faptul că se poate consuma cu friptură. 

”Dulceața de ardei iute e genială, așa cum o face soția mea. Se mănâncă la friptură, este bine să aveți peste iarnă, în cămară”, a spus Lupu Rednic.

Cornelia și Lupu Rednic, motivul pentru care beau zilnic o cană cu zeamă de varză murată

”Varză murată, castraveți, gogoșari, toate acestea nouă ni le face soacră-mea, la Sighetul Marmației. Ea ni le trimite, căci avem un program încărcat. Ne dă și zeamă de varză, o bem zilnic, este foarte bună. Facem fasole cu ciolan sau fasole bătută, care la noi se mănâncă caldă, nu rece, și, în timp ce mănânci, bei o cană cu zeamă murată, în loc de murături. Zeama de varză murată este foarte bună, e sănătate curată, pentru plămâni, pentru stomac. E cam sărată, deci e de evitat pentru cei care au probleme cu tensiunea”, au mai spus cei doi artiști pentru sursa menționată mai sus. 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilograme

„Am slăbit 33 kg, aveam 86 kg, la 1,62 înălțime. În trei luni de zile am slăbit. Apoi, metabolismul meu s-a schimbat, nu mi-a plăcut de mine cum arătăm, a fost șocant. Într-o zi mi s-a făcut rău, eram la duş și am simțit că pic, asta a fost tot. Dramatic a fost că mi-a căzut părul foarte tare, am purtat și o meșă. Exact ce mă doare foarte mult, iubesc părul de nu se poate. Doi ani nu am reușit să mai pun nimic înapoi, mi-aș fi dorit câteva kilograme. Am fost atât de schimbată încât nu m-au recunoscut vecinii. Toată viață mea am fost mai rotunjoară, n-am fost niciodată slabă, dar la 86 kg era exagerat', a spus Cornelia Rednic, Metropola TV.

Cornelia Rednic a avut probleme cu kilogramele în plus

'În 1998 mă ingrasasem foarte tare, dar nu știu cum s-a întâmplat. Mă maritasem, nu mă mai interesa nimic, până într-o zi când ne-am dus la un festival trimiși din partea Ansamblului Ciocârlia. Eram cea mai tânăra de acolo, dar eram cea mai grasă și cea mai oribilă! Când le-am văzut cum erau inaltute și slabe, am zis: gata, vreau să slăbesc!

De la felul în care mâncăm eu foarte mult, la orice ora și orice, am început să fac o foame cumplită. Am trecut la carne de pui fiartă, morcov, iaurt și foarte multă cafea.

Eu îmi făcusem dietă, de capul meu. După ora 5 nu mai mâncăm nimic. Vreo două săptămâni nu am slăbit deloc. Abia din a treia săptămâna mă subtiam pe zi ce trece', a mărturisit Cornelia Rednic la Metropola TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel