Rona Hartner, uitată de foștii soți, în lupta cu cancerul: ”Nu m-au ajutat. Unele uși se închid pe viață” Cine i-a fost mereu alături

Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D

Rona Hartenr a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu cancer. 

Rona Hartner face față cu greu încercărilor din ultima perioadă. Artista a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. Artista a fost internată în spital pentru mai multe zile, acolo unde a început și tratamentul cu citostatice. 

Rona Hartner, uitată de foștii soți, în lupta cu cancerul

Rona Hartner recunoaște că foștii soți nu au ajutat-o cu absolut nimic în această perioadă extrem de grea pentru ea. Singurele persoane care i-au fost alături necondiționat sunt sora și fratele său, dar și fiica sa. 

”Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat Rona Hartner, în exclusivitate pentru playtech.com

Rona Hartner: „Au fost multe șocuri pentru ea”

Cât despre fiica sa, Rona Hartner a mărturisit că a intrat la liceu, însă recunoaște că toate problemele din ultima perioadă au copleșit-o și pe ea. 

”Este bine să mai auzim și de bine, nu numai de rău, încă sunt pe tratament, pe citostatice, mă simt mult mai bine. Fiica mea a intrat la liceu, după ce a făcut un an sabatic, în care a fost cu mine, în România, și a făcut o școală de machiaj.

După anul acesta sabatic, ea a optat pentru un liceu foarte bun, aici au început școala de pe 1 septembrie, sunt deja obosiți, aș putea spune, mai în glumă. A fost o vară foarte grea și pentru fiica mea, ea s-a trezit că mami e bolnavă, am avut și câinele care a murit, au fost multe șocuri pentru ea. Dar, încetul cu încetul, ea încearcă să le uite, să le dea deoparte, copiii înțeleg acest lucru mult mai greu.

Mare atenție cu copiii, când sunt astfel de probleme, de necazuri, ca să nu-i zăpăcim de cap, să nu avem multe pretenții de la ei. Am avut un dialog în care încerc să o fac să înțeleagă faptul că sunt bine, că mami s-a însănătoșit”, ne-a declarat Rona Hartner, exclusiv pentru Playtech Știri.

„Aceste tumori nu sunt operabile”

În cadrul aceluiași interviu, artista a mărturisit că medicii i-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetrii. Cât despre cele de pe creier, Rona Hartner spune că sunt mai mici, însă nu sunt operabile. 

”Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile.

Tratamentul îl voi face în Franța, nu am cum să vin în România, nu am voie nici drumuri lungi și nici emoții mari, trebuie să stau foarte liniștită, în această perioadă”, ne declara ea, exclusiv pentru Playtech Știri, în urmă cu două luni.

 

Aș vrea să lansez un album muzical, cu piese mele, este marele meu vis. Vreau să nu plec, până nu termin discul meu ”Eternity”. Am văzut oameni care sunt vindecați pe piesele acelea religioase, am să-l fac.

Nu știu dacă mă mai țin puterile, pe urmă, dar am să mă rog, să fiu bine pentru fata mea, aștept un miracol. Pentru album e nevoie și de bani, însă”, a mai adăugat ea, pentru Playtech Știri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 13 sep 2023, 16:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience