Vești proaste pentru Alexandru Arșinel. Hoțul care i-a spart casa actorului a rămas în libertate

Data actualizării: | Data publicării:

Alexandru Arșinel a primit o veste proastă din partea judecătorilor.

Alexandru Arșinel a primit vești rele, din partea judecătorilor. În urmă cu ceva timp, în 2019, mai exact, casa marelui actor de la mare, din stațiunea 2 Mai, a fost spartă de hoți. Acest lucru nu s-a întâmplat doar o dată, ci în repetate rânduri. După cum se spunea atunci, hoțul nu a luat nimic de valoare, dar a forțat ușile, până a reușit să intre în locuință. Potrivit spynews.rodupă acest incident, oamenii legii au deschis atunci o anchetă, care a fost concluzionată abia acum. Așadar, cel care a încercat să fure bunuri de la artist a fost lăsat în libertate.

Vila pe care o deține actorul la mare se află chiar pe faleză, având o suprafață de 160 de mp, fiind dotată cu 3 dormitoare, dar și o grădină frumos amenajată. Lângă casa lui Alexandru Arșinel se mai află și vilele  Stelei Popescu și a lui Sergiu Nicolaescu

„Admite cererea de confirmare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul penal nr. 386/P/2019 prin ordonanţa din data de 26.02.2020 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia cu privire la plângerea formulată de către Arşinel Alexandru Ioan. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au hotărât magistrații, potrivit sursei citate.

Alexandru Arșinel a fost de curând decorat cu Ordinul „Crucea Bucovine”

Alexandru Arșinel se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, marele actor fiind recent externat din spital. În ultima vreme, acesta nu a mai avut nicio apariție în spațiul public și, tocmai din acest motiv, fanii au fost foarte surprinși să vadă cele mai recente fotografii cu artistul.

Acesta a apărut în mai multe poze ce au fost publicate pe internet, după ce a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei, alături de Vasile Muraru. Aceasta este cea mai înaltă distincție pe care o poate oferi Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

"Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților o delegație a Arhiepiscopiei condusă de Preacucernicul Părinte Constantin Oprea, consilier cultural, s-a deplasat la București pentru a conferi domnului Alexandru Arșinel, fiu al eparhiei noastre și domnului Vasile Muraru, Director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București cea mai înaltă distincție eparhială, Ordinul „Crucea Bucovinei”, întrucât aceștia au contribuit major la scena teatrului românesc, televiziune și film, înscriindu-se în panoplia marilor actori români, dar și ca cei care au susținut Biserica prin diferite intervenții ale domniilor lor în public în decursul timpului, „văzând lucrarea plină de râvnă întru promovarea dreptei credințe și cultivarea valorilor neamului strămoșesc și prețuind roadele pe care această lucrare le are în sânul comunității creștine” (text gramată Crucea Bucovinei).," este mesajul transmis de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. 

Imaginile cu Alexandru Arșinel au stârnit reacțiile fanilor

În fotografiile postate de Arhiepiscopie, îndrăgitul actor, în vârstă de 83 de ani, pare extrem de slăbit, semn că problemele de sănătate și-au pus foarte mult amprenta asupra fizicului său. Acestea stă, de asemenea, într-un scaun cu rotile, care arată faptul că îi este extrem de greu sau poate chiar imposibil să se deplaseze. Alexandru Arșinel a încercat să schițeze un zâmbet subtil, chiar dacă se vede cu ochiul liber că acesta nu este deloc într-o formă fizică bună.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel