Anca Serea, despre problemele de sănătate. Vedeta a ajuns la spital cu tenisunea 9: „Niciun fel de rezervă, era zero”

Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Anca Serea a făcut noi dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeata a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Anca Serea a avut mari probleme de sănătate în trecut și a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor. Zilele trecute, vedeta a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a acuzat stări de rău. Soția lui Adi Sînă a decis să facă câteva analize, pentru a se liniști, dat fiind faptul că urmează să plece și într-o vacanță, în Austria și în Germania, alături de familia sa.

Anca Serea a ajuns la spital cu tenisunea 9

Vedeta le-a povestit și fanilor săi, pe rețelele de socializare, că are tensiunea foarte mică.

„După o săptămână foarte grea în care și voi ați observat că am lipsit. Am lipsit că am fost super obosită, din păcate cu tensiunea 9”, a scris Anca Serea pe pagina sa de socializare.

Anca Serea: Eu nu mai aveam niciun fel de rezervă, era zero

Ulterior, Anca Serea a mărturisit că se află sub tratament și că este singura soluție să țină stările de rău în frâu. Mai mult decât atât, vedeta a precizat că  nu doar ea este predispusă la probleme de sănătate, ci și cei șase copii ai săi, despre care a spus că, la rândul lor, au un pic de carență de fier.

„Acum sunt bine. Fac tratament susținut și în prezent. La genul meu de anemie, nu am cum altfel. M-am ales cu această afecțiune de la nașterile multiple și de la pierderile menstruale masive.

Așa sunt predispusă, și copiii la fel. Și ei au un pic de carență de fier. Eu nu mai aveam niciun fel de rezervă, era zero. Mi-a luat un an de zile să-mi revin”, a spus aceasta, pentru  impact.ro.

Anca Serea, TOTUL despre lupta cu anemia feriprivă

Anemia feriprivă afectează mai mult de un sfert din populația globului. Poate să apară la adulți, copii, la femeia gravidă sau la bolnavii cronici și se manifestă prin lipsa fierului din sânge. 

Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie feriprivă, în urmă cu 20 de ani. 

SPECTACOLA: Care au fost primele simptome care te-au făcut să mergi la medic pentru investigatii?

Anca Serea: Practic povestea mea legată de anemie a început în urmă cu aproape 21-22 de ani. După cum foarte bine a menționat și a specificat doamna doctor, odată cu nașterea și sarcina primului copil, care în curând va face și el 20 de ani, peste câteva zile, David. Eu eram o mămică tânără, în anul doi de facultate. Bineînțeles că m am dus la diverse controale de rutină în perioada aceea și la primele analize medicul nostru mi-a  semnalat faptul că mă confrunt cu o anemie feriprivă. Țin minte că am luat... din teribilismul vârstei nu mi s a părut nimic grav. Ce-i drept nici manifestările nu erau atât de puternice. Am urmat un tratament pe toată perioada sarcinii dar apoi l-am întrerupt și asta a dus cu timpul la situația în care m-am aflat cu un an în urmă și mai degrabă despre asta aș povesti. Aș vrea să specific faptul că vina îmi aparține în totalitate. Am ajuns în această situație în care să fiu diagnosticată cu această anemie pentru că nu am urmat un tratament în mod consecvent și poate de multe ori nici una nici un tratament corect. Regimul și stilul meu de viață nu au fost întotdeauna cele mai sănătoase și cele mai corecte. Eu foarte mulți ani de zile nu am mâncat, am avut o alimentație selectivă și de origine mai multă vegetală m-am privat de-a lungul timpului de un program de somn sănătos și normal, am avut un ritm de viață și am în continuare susținut dar nu atât de sănătos... 

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 iun 2022, 07:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience