Rodica Popescu-Bitănescu, adevărul despre operațiile estetice: Mi-am tăiat puțin din pleoape, erau foarte grase

Data publicării:
Rodica Popescu Bitănescu, captură foto Pro Tv
Descriere foto: Rodica Popescu Bitănescu, captură foto Pro Tv

Rodica Popescu-Bitănescu a dezvăluit că a recurs la operații estetice pentru a ține timpul în loc.

În vârstă de 82 de ani, marea actriță pune mare preț pe modul în care arată. Astfel că, în urmă cu câțiva ani, a decis să apeleze la o intervenție chirurgicală de ridicare a pleoapelor, pentru un efect de întinerire. Leoaică fiind, artista are foarte multă încredere în ea și se iubește așa cum este, ba chiar regretă intervenția chirurgicală, despre care spune că nu a avut efect permanent, dar nici nu ar mai repeta-o.

„O singură dată am apelat (la operații estetice – n.r.). Mi-am tăiat puțin din pleoape, erau foarte grase. Mi s-a părut că au căzut un pic. Dar le-am operat degeaba, fiindcă au revenit la forma lor inițială. Probabil trebuia să-mi sparg arcada, pomeții, dar am renunțat. Buzele niciodată nu le-am făcut. Iar dungile pe gât le am și acum. Eu mă consider o femeie chiar superbă. O femeie bine și frumoasă”, a spus Rodica Popescu Bitănescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

Rodica Popescu-Bitănescu, poveste de dragoste ca în filme: „Am căzut în cap imediat. O frumusețe de om”


A avut gânduri sinucigașe în copilărie

 

Tot în cadrul emisiunii realizate de Denise Rifai, actrița a dezvăluit că psihicul a pus-o la grele încercări în copilărie. Rodica Popescu-Bitănescu a avut gânduri sinucigașe.

 

„Sunt Leoaică. Am înțeles, la un momentat dat, că Leoaica e predispusă la așa ceva. Eu am vrut să mă sinucid prima oară când eram elevă la liceul Lazăr. Vezi, am o sensibilitate anume și d-asta am scris o replică senzațională în piesa „Încă-i bine”, în această comedie.

Am explicat chestia asta cu sinuciderea și de ce nu m-am sinucis niciodată. Am avut un vis. Mi s-a trimis un vis pentru că Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor, să mă omor. Am avut un vis fantastic care este povestit în piesă. Eram elevă și m-a prins furând, copiam, adică am copiat.
M-am simțit atât de prost față de această profesoară de matematică, o chema Teodorescu. Pe mine mă întreba: „Rodica, m-ai furat tu pe mine?” Mă gândeam în timpul ăsta. Noi suntem la etajul 2, eram la geam cu banca. Dacă m-aș arunca acum de pe geam? Oare aș muri, că îmi e rușine. Măi și nu m-am aruncat pentru că a trecut la altcineva. Era să o fac. Poate că mă schilodeam, poate că muream, nu știu ce se întâmpla. Eram un copil atât de curat și m-am simțit așa de prost la vârsta aia să mi se spună așa ceva, încât eram în stare să mă și omor. Ăla a fost începutul. Nu mai spun că de mică mă obseda că o să murim, dar nu să mă omor eu”, a povestit Rodica Popescu Bitănescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel