Rodica Popescu-Bitănescu, poveste de dragoste ca în filme: „Am căzut în cap imediat. O frumusețe de om”

Data publicării:
Rodica Popescu-Bitănescu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”,
Descriere foto: Rodica Popescu-Bitănescu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”,

Rodica Popescu-Bitănescu și-a cunoscut soțul în urmă cu 46 de ani. A fost dragoste la prima vedere, dar nu acesta este elementul inedit al poveștii lor de dragoste. 

În urmă cu 46 de ani, actrița Rodica Popescu-Bitănescu mergea, plină de încredere, la examenul pentru permisul auto. Nici prin gând nu îi trecea că acela avea să fie momentul când își întâlnește marea dragoste.

Mai precis, Mircea Bitănescu, cel care avea sa-i fie soț actriței, de afla în comisia de examinare. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. 

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actrița a dezvăluit cum a fost începutul poveștii de dragoste cu soțul ei. 


“Eu am dat examen de conducere cu el. Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică, Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americanesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăznet, adică m-am îndragostit de el când l-am văzut, o frumuseţe de om. După aceea am descoperit cât de deştept este acest tip şi cât de citit este. Datorită lui am început eu să citesc, că nu citeam aşa mult înainte”, a declarat Rodica Popescu-Bitănescu în emisiunea de la Kanal D. 

Actrița spune că deși era îndrăgostită până peste urechi, nu s-a grăbit să se mărite, ci mai degrabă a testat terenul. 

M-am asigurat că fac cea mai buna alegere, apoi l-am luat de soţ. Nu îmi pare rău, am făcut cel mai bun lucru”.


Cei doi s-au cununat civil după doi ani, iar dragostea lor s-a păstrat neatinsă în toți acești ani.

 

Drama care i-a marcat viața

 

Rodica Popescu-Bitănescu nu a devenit mamă niciodată, iar asta a atras curiozitatea publicului și a presei. Vedeta a evitat să răspundă întrebărilor legate de motivul pentru care nu are copil și spune că nu vrea să vorbească despre asta dar poate va scrie cândva o carte pe acest subiect.

”Ştii ce suporţi şi atunci când ai copii, şi atunci când nu ai. Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face. Eu m-am gândit şi nu discut despre asta. Am şi eu nişte motive. Sunt ale mele. Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu. Poate într-o carte am să le scriu”, a spus actriţa.


Marea actriță a negat zvonurile care spuneau că nu și-ar fi dorit copil.

 

”Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal.

Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copiii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesa este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”,  a subliniat Rodica Popescu Bitănescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel