Ritualurile care-ți vor îndeplini orice dorință și-ți vor aduce prosperitate. Lidia Fecioru: „Dacă vreți să aveți bani...”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Lidia Fecioru a dezvăluit câteva ritualuri ce vor atrage în viața ta doar energie pozitivă.

Există mai multe ritualuri care te vor ajuta să-ți îndeplinești toate dorințele și care îți vor aduce și prosperitatea financiară pe care ți-o dorești în viață, explică Lidia Fecioru. Cel mai important este ca atunci când pui în practică trucurile de mai jos, să și crezi în ele. Astfel, specialista promite că în urma acestor ritualuri vei obține fix ceea ce-ți dorești, întrucât ea, la rândul său, a urmat acești pași care i-au îndeplinit cea mai mare dorință. 

„Dafinul e purtător de energie benefică, e o energie a învingătorilor, nu există învingător fără fani. Asta înseamnă succes, deschidere de drumuri. Când îl purtăm în portofel, trebuie să scriem pe frunză o cifră sau scriem „bani” cu o cariocă, să se vadă bine și o purtăm în portofel, unde avem banii. Trebuie întotdeauna să avem bani în portofel, cardul nu înseamnă bani, nu sunt palpabili. Dacă vreți să aveți bani, trebuie să plătiți cu bani, pentru că dacă nu blochezi energia lor...”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Phoenix by Diana Ballerini.

Citește și: Ceaiul minune care vindecă tusea și este bun și pentru cei care care se confruntă cu hipertensiune. Lidia Fecioru: „Rețeta este simplă”

Ritualul care-ți îndeplinește orice dorință

Un alt ritual extrem de benefic pentru dorințe mai este și cel în care trebuie să pui într-o căniță de lut o monedă, pe care să o acoperi ulterior cu miere. Specialista spune că acest truc va funcționa 100%, însă trebuie neapărat să ții recipientul departe de ochii lumii, întrucât orice dorință pentru a se îndeplini trebuie să rămână secretă, dezvăluie Lidia Fecioru.

„Se mai ia o căniță de lut și punem o monedă de 2 euro peste care turnăm niște miere, îți dai seama cât circulă albina până adună mierea? Câtă energie e acolo. Apoi, ne punem o dorință, nu multe într-o cană, doar o dorință, la fel și pe frunza de dafin. Lângă bănuț mai putem pune și ceva care arată dorința noastră, dacă e de măritat, un inel. O acoperim cu o batistă albă și o punem într-un loc ascuns, în care să nu vadă nimeni, dar nici să nu spunem la nimeni. Din când în când mai faci câte o rugăciune și se îndeplinește dorința, o să vedeți, ea stă acolo până se îndeplinește dorința.”, a mai spus aceasta. 

VEZI și: Lidia Fecioru poate vedea viitorul! I-a prezis unui om că va muri și s-a întâmplat: „Mi-a părut rău”

De ce trebuie să porți o foaie de dafin în pantof

Probabil că acest truc nu vă este deloc străin, întrucât chiar și Bianca Drăgușanu dezvăluia în urmă cu ceva timp faptul că a apelat la el, pentru a avea noroc și bani la orice pas în viața sa. 

„Noi toate aceste lucruri trebuie să le facem din suflet, să credem în ele. Frunza de dafin în pantof este deschidere de drumuri. Nu contează în ce pantof o pui, schimbi frunza, dar o purtăm permanent. Poți să-i pui deasupra un leucoplast, astfel încât să o lipim, să nu cadă. Pe cea din portofel o putem da și prin miere și punem frunza într-un pliculeț de plastic sau cu un pic de zahăr, vanilie, să ai drumurile dulci, să miroși frumos.”, a continuat Lidia Fecioru. 

Citește și: Cum a vindecat-o Lidia Fecioru pe Teo Trandafir: „A fost ceva îngrozitor”. Bolile pe care le poate trata



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel