Ritualul pe care trebuie să-l respecți pe 20 martie pentru bani și sănătate. Minerva: „Nu aveți nimic de pierdut, la mine a mers”

Data publicării:
Minerva/ captură video Youtube, WOWnews
Descriere foto: Minerva/ captură video Youtube, WOWnews

Astrologul Minerva a dezvăluit ce trebuie să faci odată cu venirea echinocțiului de primăvară.

Pe 20 martie va avea loc echinocțiului de primăvară, moment în care ziua este egală cu noaptea. Astfel, tot această zi este prielnică pentru îndeplinirea celei mai importante dorințe, spune astrologul Minerva. Fie că este vorba despre ceva legat de sănătate, de situația financiară, ori despre orice alt vis pe care îl ai în minte, acesta va deveni realitate, spune specialista care mărturisește că, la rândul său, a pus în aplicare acest ritual acum ceva timp. Astfel, trebuie să urmezi câțiva pași simpli pentru a obține ceea ce râvnești de mult timp.

„Va trebuie să facem față și echinocțiului care se apropie pe data de 20 martie, când trebuie să vă notați pe o hârtie ce ar trebui să faceți până la echinocțiul de toamnă, ce v-ați dori în următoarele luni să faceți trebuie să notați pe o hârtie, o împăturiți, aprindeți o lumânare, o pastilă din aceea, mov pentru spiritualitate, verde pentru bani, galben pentru sănătate, alb pentru puritate, ce culoare doriți, o aprindeți, o lăsați să ardă, iar după ce a ars complet, ardeți bilețelul pe care ați scris dorința. Aveți 48 de ore la dispoziție ca să suflați acea cenușă, după ce ați ars bilețelul. Nu aveți nimic de pierdut, eu am încercat, la mine a mers și sunt convinsă că va merge.”, a declarat Minerva, în cadrul emisiunii WowNews.

Te-ar putea interesa și: Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

Motivul pentru care zilele acestea ne simțim rău

Mai mult, dacă zilele acestea ai avut anumite stări schimbătoare de comportament, ori ai simțit o presiune ciudată la nivelul capului, acest lucru este cauzat tot de un fenomen astrologic, spune Minerva, care dezvăluie că extrem de multe persoane s-au confruntat cu aceste stări confuze. 

„Toți colegii mei îmi spun că parcă sunt amețiți de cap, că nu-și găsesc starea, cuvintele, acum râd, acum plâng. Soarele se depărtează de Neptun, iar el ne pune în situația de a gândi altfel lucrurile, de a spune ce nu vrem, Soarele ne duce mai departe, e vitalitate, dar aceste stări se datorează lui Uranus, care va face acea conjuncție pe 20 de aprilie și ne dă aceste dispoziții schimbătoare.”, a continuat aceasta.

Citește și: Pe cât trebuie să fii născut ca să devii milionar. Andreas Adam Stavarache a spus cine sunt norocoșii la bani

De unde apar traumele

În final, astrologul a vorbit și despre traume și frici, care fac constant parte din viața noastră și pe care, uneori, nu ni le putem explica. Ele apar uneori drept o moștenire, spune astrologul Minerva.

„Am mulți bărbați care îmi scriu și spun că trăiesc frici în legătură cu copiii lor. Circulă o scrisoare deschisă și am dat o replică cu privire la traumele pe care le trăim, aceste frici se datorează traumelor pe care le moștenim. Există unele răni pe care ar trebui să le conștientizăm.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Topul zodiilor care preferă singurătatea. Mihai Voropchievici: „El este cel mai dificil dintre toți din zodiac”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel