Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

Data actualizării: | Data publicării:
Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV
Descriere foto: Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au dezvăluit ce aduce anul 2024 în dragoste în funcție de cifra de destin.

Gemenele Oana și Adina Timofte au fost invitate în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, unde au au dezvăluit cum îți merge în dragoste în acest an, în funcție de cifra de destin. Potrivit expertelor în numerologie, numărul de destin se calculează cu ajutorul datei de naștere, respectiv adunăm fiecare cifră: ziua, luna și anul. De exemplu, dacă sunteți născuți pe 5.10.1959, adunați 5+1+0+1+9+5+9. În urma adunării acestor cifre se ajunge la rezultatul 30, apoi se adună cele două cifre 3+0, iar rezultatul este 3. Așadar, cifra de destin este 3.

Cifra de destin 1

Cei care au cifra de destin 1 sunt cei mai vizați în 2024. Vor fi nevoiți să își rezolve bagajele karmice. Blocajul principal este în sectorul căsătoriei. Vor avea parte de relații karmice, din care vor fi nevoiți să învețe anumite lecții pentru a putea depăși blocajele pe care le întâmpină în iubire. În 2024, cei care au cifra de destin 1 fac ordine în relații, înțeleg că sfârșiturile vin în viața lor, cu toate că ei nu știu să piardă sau să pună punct. El este învingător. Trebuie să facă un diagnostic al calității relațiilor lor anul acesta. Trebuie să învețe să fie vulnerabili în fața partenerilor și să nu-i mai perceapă pe aceștia ca pe niște concurenți de echipă.

Cifra de destin 2

Persoanele care au cifra de destin 2 au șansa de a întâlni un partener potrivit anul acesta. Trebuie să aibă grijă la dependența mult prea puternică de partener, pentru că astfel de manifestare poate afecta stomacul. Persoanele cu cifra de destin 2 au tendința de a iubi pentru 2. În 2024 trebuie să fie mai mai atente la propria persoană. Ele trebuie să își analizeze fostele relații și să vindece, cu condiția de a vedea de unde vin aceste blocaje.

Cifra de destin 3

Cei care au cifra de destin 3 și-ar putea găsi sufletul pereche în 2024, putând chiar să-și oficializeze relația prin căsătorie. Numărul 3 de destin are blocaje cu privire la invidia celor din jur. Nu trebuie să acorde atenție părerilor și bârfelor celor din jur. Trebuie să lucreze la aceste blocaje care vin în sectorul căsătoriei.

Cifra de destin 4

Destinul numărul 4 aduce proiecte noi, oameni noi. Este posibil ca aceste persoane să își întâlnească sortitul într-o călătorie sau pot reapărea relații din trecut în viața lor și pot distruge actualele relații. Trebuie să învețe să fie mai veseli și mai relaxați când vine vorba de iubire, pentru că au tendința să fie mult prea critici.

Te-ar putea interesa și: Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Marte în Pești vine cu vești bune pentru o zodie la toate capitolele

Cifra de destin 5

Cei care au cifra de destin 5 sunt mai spontani, mai libertini și au un suflet de copil, dar în anul 2024 vor avea parte de schimbări în mediul familial: fie la unii pot apărea un copil în viața lor, fie se vor muta cu partenerul sau se vor muta împreună într-o casă nouă.

Cifra de destin 6

Cei care au cifra de destin 6 vor trebui să învețe în anul 2024 cum să-și exprime mai bine emoțiile și sentimentele pe care le au. Trebuie să lucreze la eliminarea acestui blocaj pentru a se bucura cu adevărat de relațiile lor. Anul 2024 va aduce provocări în ceea ce privește blestemele legate de căsătorie. 

Cifra de destin 7

Pentru cei care au cifra de destin 7, anul 2024 aduce evenimente importante în sectorul familiei. Aceste persoane caută partenerul perfect, astfel că intervine un blocaj. Lecția pe care trebuie să o învețe anul acesta este să-și accepte partenerul și să se concentreze mai mult pe calitățile, nu pe defecte. În 2024 fi nevoiți să ia decizii foarte importante în familie, fie legat de o posibilă despărțire, fie legat de semnarea actului de căsătorie. 

Cifra de destin 8

Cei care au cifra de destin 8 vor avea anul acesta misiunea de a se regăsi. Aceste persoane caută un partener ambițios, care să le ajută în evoluție, mai ales din punct de vedere financiar. Un destin cu numărul 8 nu se va mulțumi niciodată. În 2024, unele persoane vor căuta răspunsuri la preoți pentru ca relația să meargă și pentru a nu renunța la căsnicie.

Te-ar putea interesa și: Iulia Vântur, dezamăgită de Teo Trandafir. Reacție furibundă după ce a fost luată la rost despre relația cu Salman Khan: „Era o persoană pe care o admiram”

Cifra de destin 9

Pentru cei care au cifra de destin 9, 2024 va aduce relații menite să regleze datoriile karmice financiare. Pot pica pradă unor persoane și pot suferi pierderi financiare. Pot, de asemenea, să aibă afaceri de succes, împreună cu partenerii lor.

Cifrele de destin 11, 22, 33

Cei care au cifrele de destin 11, 22, 33 pot experimenta o relație de iubire supranaturală.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel