Pe cât trebuie să fii născut ca să devii milionar. Andreas Adam Stavarache a spus cine sunt norocoșii la bani

Data publicării:
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Descriere foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Pe cât trebuie să fii născut ca să devii milionar?

A spus-o Andreas Adam Stavarache un cunoscut antreprenor, tarotist și numerolog român. 

„Pe 10, 19 sau 28”, a zis Andreas Adam Stavarache. Dacă nu ești milionar, dar totuși ești născut pe 19, să știți că Dumnezeu v-a dat soartă de milionar. „Problema este alta. Nu ați învățat să vă construiți o relație corect. Nu ați învățat să vă ascultați. Și ultimul lucru: lucrați și vă suprimați prea mult pe voi înșivă. Țineți prea mult cont de dorințele celorlalți. Din acest motiv, fluxul de bani scade și căutați să fiți angajați toată viața. Și ce credeți... cei născuți pe data de 19 nu sunt făcuți să muncească toată viața pentru un șef!”, a mai zis Andreas Adam Stavarache pe Tik Tok.

 

Cei născuți pe datele de 10, 19 sau 28 trebuie să-și schimbe, în primul rând, mentalitatea, a spus numerologul.

 

„Dumnezeu ți-a pus darul banilor. Problema este alta: Cu ce bărbați stai tu de vorbă? Caută să vezi cu ce feluri de bărbați stai, ce mentalități au. Viața ta financiară depinde și foarte mult de bărbatul cu care ești. O femeie născută pe 28 are mare putere de a avea foarte mulți bani, dar este foarte important să îți alegi partenerul care să te ajute să ai foarte mulți bani”, a mai zis Andreas Adam Stavarache pe Tik Tok.

Cu cât ai mai mulți bani, cu atât ai mai multă putere de cumpărare și poți să îți satisfaci mai ușor nevoile și dorințele materiale. Totuși, este important să subliniem că „a avea mulți bani" poate fi relativ în funcție de contextul și standardele individuale ale fiecărei persoane sau societăți. Pentru unii, o sumă ar putea părea mare, în timp ce pentru alții ar putea părea modestă. De asemenea, este important să nu confundăm bogăția materială cu fericirea sau împlinirea personală, deoarece acestea pot fi aspecte separate și subiective ale vieții.

 

VEZI ȘI: Vlad Ciurea: Secretul celor 3 S pentru o viață sănătoasă / video:

https://www.spectacola.ro/vlad-ciurea-secretul-celor-3-s-pentru-o-viata-sanatoasa-video_37412.html

 

VEZI ȘI: Care este cel mai mare păcat. Părintele Vlad Pimen, de la muntele Athos: „O să întâlnești acolo în fața lui Dumnezeu, când te duci la judecată”:

https://www.spectacola.ro/care-este-cel-mai-mare-pacat-parintele-vlad-pimen-o-sa-intalnesti-acolo-in-fata-lui-dumnezeu-cand-te-duci-la-judecata_37205.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel