Rita Mureșan, motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor. Cu ce probleme se confruntă creatoarea de modă: ”M-a luat pe nepregătite”

Data publicării:
Sursa foto: Rita Mureșan, Cioburi din Oglinda
Descriere foto: Sursa foto: Rita Mureșan, Cioburi din Oglinda

Rita Mureșan a dezvăluit motivul pentru care a dispărut o perioadă bună de timp din lumina reflectoarelor. 

Rita Mureșan a dispărut o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. Creatoarea de modă a vorbit într-un interviu recent despre probleme cu care s-a confruntat în ultima perioadă. 

Rita Mureșan, motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor

Rita Mureșan a recunoscut că anul 2022 a fost unul destul de greu pentru ea. Celebra creatoare de modă a mărturisit că s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, care au venit într-un moment cu totul neașteptat. 

”A fost o problemă de sănătate. Mă credeam invincibilă. Sunt pe cale să se rezolve problemele, sunt mai așa, m-a luat pe nepregătite. Nu a fost o boală, o carență anume. M-a luat pe nepregătite și prin surprindere. Ego-ul ăsta a venit așa, el apare când nu te aștepți. Cine s-ar fi gândit că ego-ul meu apare pe partea de sănătate. Anul trecut m-a dat înapoi, Tot ce aveam planificat, a căzut”, a declarat Rita Mureșan la Antena Stars.

Rita Mureșan a suferit după plecarea fiicelor sale

Creatoarea de modă a mărturisit că plecarea fiicei sale a dărâmat-o. Aceasta a recunoscut că a plâns aproape 6 luni. 

”Momentul în care a plecat Rebeca, ală a fost… A fost un moment greu. Am plâns 6 luni în fiecare zi. Îmi aduc aminte că mergeam la supermarket, ele nu mănâncă la fel, puneam în coș de mânca Rebeca, dar le puneam înapoi, că le luam degeaba. Acum, Gloria a lăsat Thailanda și s-a mutat în Paris, e mai bine că e mai aproape. Apoi merg din Paris, în New Tork, la Rebeca. Te obișnuiește fără copii, apoi când vin, iar e greu”, a spus Rita Mureșan.

 

Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea mamei

Rita Mureșan a fost invitată la emisiunea În Oglindă. acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare durere a sa: pierderea mamei, în anul 2007. Creatoarea de modă a povestit cum cea care i-a dat viață s-a stins chiar în ziua în care ea își serba ziua de naștere. Acest lucru a marcat-o profund și chiar dacă timpul a trecut, sufletul îi este distrus de durere. 

Rita Mureșan: „A plecat la cinci minute după ziua mea”

„Am internat-o, am plecat în turneu. A intrat în comă după ce a fost operată. A murit de septicemie, să fie clar! În anul în care trăim încă se mai moare de septicemie! Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea, iar ea a plecat la cinci minute după ziua mea. Am apreciat asta foarte, foarte mult!” a povestit Rita Mureșan, cu ochii în lacrimi. 

 

Rita Mureșan a pornit, de mulți ani, într-o călătorie spirituală 

Vedeta a mărturisit că spiritualitatea a ajutat-o să-și găsească forța interioară și să treacă mai ușor peste toate greutățile.

”Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze...Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India.”, a mai spus Rita Mureșan. 

Citește și: Rita Mureșan, dezvăluiri despre divorțul de tatăl fiicelor sale: „Îl iubesc necondiționat. Iubirea are mai multe forme”

Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas de moarte: "I s-a întâmplat și fiicei mele"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel