Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas de moarte: "I s-a întâmplat și fiicei mele"

Rita Mureșan, sursa instagram
Descriere foto: Rita Mureșan, sursa instagram

Rita Mureșan a vorbit despre momentul în care a fost la un pas de moarte din cauza unui obicei banal.

Rita Mureșan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, aceasta a trecut și prin momente grele. Vedeta a avut parte de evenimente neplăcute în viața ei, care au dus-o chiar la un pas de moarte. Aceasta a povestit că un obicei banal i-a creat multe probleme de sănătate.

Rita Mureșan a povestit că la un moment dat, pe când era doar un copil, avea o plăcere nevinovată de a sta sub streașină atunci când ploua. Nimic mai frumos pentru un copil, doar că acest obicei a afectat-o atât de mult, încât au urmat perioade în care răcea foarte puternic și în felul acesta a stat prin spitale o jumătate de an. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că a stat două săptămâni în comă, fiind nevoită ulterior să reia totul de la zero.

„Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul”, a povestit Rita Mureșan într-o emisiune TV.

Vedeta a avut un șoc în momentul în care una dintre fiicele ei a trecut prin aceeași situație. Din fericire, aceasta s-a recuperat foarte repede.

”Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste”, a spus Rita Mureșan, în urmă cu ceva timp, la o emisiune TV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 feb 2021, 17:21 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience