Rita Mureșan, dezvăluiri despre divorțul de tatăl fiicelor sale: „Îl iubesc necondiționat. Iubirea are mai multe forme”

Data actualizării: | Data publicării:
Rita Mureșan, foto Instagram
Descriere foto: Rita Mureșan, foto Instagram

Rita Mureșan a divorțat de omul de afaceri Ioan Lucian Mureșan în urmă cu 14 ani. Vedeta spune că nu regretă decizia și că a fost cel mai bun lucru pe care l-au putut face pentru relația lor.

Rita Mureșan, în vârstă de 49 de ani, a fost căsătorită timp de 13 ani cu omul de afaceri Ioan Lucian Mureșan. Cei doi au divorțat în 2007, dar au continuat să rămână prieteni, de dragul celor două fete pe care le au împreună: Gloria, în vârstă de 21 de ani și Rebeca, în vârstă de 24 de ani.


Învitată în emisiunea  „Vorbește lumea”,  de la PRO TV, creatoarea de modă a vorbit deschis despre momentul în care a divorțat de tatăl copiilor săi și despre cum a fost relația lor după ce nu au mai format un cuplu. 

 

 „Eu am inițiat divorțul. A trecut atât de mult timp de atunci încât momentul nu mai face parte din amintirile mele. Relația în care am rămas cu tatăl copiilor mei este cea mai importantă. Se bazează pe binele copiilor. Nu, nu îmi pare rău”, a declarat Rita Mureșan la PRO TV. 

 

Divorțul a eliminat reproșurile din relația lor


Vedeta spune că relația lor a fost mai bună după divorț și că nu a maiexistat nicio presiune. Practic, niciunul nu mai avea nicio așteptare de la celalalt și niciun reproș.

 

„Relația s-a îmbunătățit pentru că, practic, nu mai aveam ce să ne reproșăm. Nu mai erau frustrările. Am ajuns, pur și simplu, chiar și acum, să ne apreciem ca oameni, să apreciem cu ce venim fiecare în relație și cum ne comportăm”, a completat vedeta. 


Creatoarea de modă spune că nu i-a fost ușor să se rupă de bărbatul cu care s-a iubit 13 ani, însă lucrurile s-au aranjat bine pentru amândoi. Maimult, ea spune că au reușit să ferească fetele de posibile traume, prin simplul fapt că s-au înțeles de minune după  ce au divorțat. 

„Ca să-ți asumi un astfel de act îți trebuie foarte mult curaj, mai ales când ai copii. Un an și ceva a fost până am făcut pasul. Pentru noi, a fost de bun augur. Suntem o familie, am rămas o familie. (…) Fetele, pentru că noi am ajuns la o înțelegere, nu au fost trecute prin ceea ce trec copiii la divorț, prin psihologi. N-a fost nevoie, pentru că ne-am înțeles”, a continuat.

Aveau o căsnicie la distanță


Cei doi locuiau în orașe separate înainte de divorț, astfel că viața lor nu s-a schimbat prea mult după ce s-au despărțit. Mai mult, vedeta spune că viața lor arata la fel, practic, ei și când erau căsătoriți se vedeau foarte rar, doar la evenimente importante.


„Ca dinamică de cuplu nu s-a schimbat nimic. Am devenit doi oameni liberi care puteau să facă și fac ce-și doresc. Nu s-a schimbat nimic, pentru că înțelegerile noastre au fost foarte clare, bătute în cuie. Vacanțele și sărbătorile le facem împreună cu copiii”, a mai spus vedeta.


Rita Mureșan afirmă că își iubește necondiționat fostul soț și că nu vede relația acesta ca pe un eșec. 

„Eu sunt extrem de mulțumită de cel pe care copiii mei l-au ales să le fie tată, deci, repet, știu că pare clișeic, dar, din moment ce el este tatăl copiilor mei, nu are cum să fie un eșec relația mea cu el. Distanța a fost problema. De iubit eu îl iubesc pe Nelu, necondiționat. Iubirea are mai multe forme”, a mai spus ea.

Împart custodia câinelui


Deși a fost un divorț dureros, vedeta spune că îl percepe ca pe o binecuvântare și este extrem de mulțumită de relația pe care o are în prezent cu tatăl copiilor ei. 


 „Am ajuns la concluzia că este mai bine așa pentru că s-a schimbat modul de a ne raporta unul la altul. Divorțul e o traumă. Relația a rămas aceeași, dar așa, în sine, divorțul este o traumă, mai ales dacă sunt neînțelegeri sau copii la mijloc. Eu nu am luat nimic din această căsătorie, decât copiii. Până la urmă, am ajuns la o înțelegere de care ne ținem și acum. Noi împărțim și custodia câinelui. Vara stă la el și în rest stă la mine”, a mai declarat Rita

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel