Rică Răducanu, internat de urgență la spital . Fostul portar a fost intubat la aparatul de oxigen

Data publicării:
Captură video Youtube/ SPORT.RO
Descriere foto: Captură video Youtube/ SPORT.RO

Rică Răducanu a fost intubat de urgență, după ce starea sa de sănătate s-a degradat.

Rică Răducanu a fost internat de urgență, în urma unor probleme grave de respirație. Potrivit playsport.rofostul fotbalist a început să resimtă în timp ce dormea  câteva probleme de respirație, astfel încât a apelat imediat la ajutorul specialiștilor. Se pare că fostul portar al echipei Rapid ar suferi de apnee, un sindrom ce este cauzat de diverse afecțiuni simultane și poate provoca chiar și un infarct în timpul somnului. Rică Răducanu a fost imediat intubat la aparatul de oxigen.

„Da, sunt la spital, nu pot vorbi acum!”, a declarat acesta, in exclusivitate, pentru sursa citată anterior.

„Nu vreau să mă operez”

Recent, fostul sportiv vorbea despre problemele de sănătate pe care le are și cu genunchii. Acesta spunea pe atunci că trebuie să se opereze, însă a tot amânat procedura din cauza timpului mare acordat recuperării. Pe atunci, Rică Răducanu nu pomenea nimic de boala care l-a adus acum pe patul de spital.

”Am fost toată vara, la tratament, la centrul Doina, din stațiunea Neptun, acolo fac de când eram sportiv de performanță, dar am fost și la marele centru din Mangalia, unde se tratează soția mea, dar nu merge cu nimic. Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă. Nu vreau să mă operez căci trebuie, mai apoi, timp de șase luni, să învăț să merg din nou. S-au dus dracu cartilagiile, trebuie proteze, dar mi-e tare frică de operație!”, ne-a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Rică Răducanu, părere sinceră despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: "Găsești pe altcineva și uiți de omul de acasă"

”Boala asta e păcătoasă, nu mai trece”

Pe lângă asta, Rică Răducanu spunea atunci că mai are probleme și cu guta, însă aceasta nu mai are leac.

”Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: ”Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”, ne-a mai declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ce pensie are Rică Răducanu

În urmă cu mai mult timp, când problemele de sănătate păreau că i-au dat pace sportivului, acesta își exprima nemulțumirea cu privire la pensia pe care o încasează lunar de la stat. Toți românii au fost uimiți astfel să afle despre ce sumă este vorba.

”Sunt bine acum, sunt sănătos! Mă duc pe la Casa de Pensii că am treabă. Sunt supărat că după 50 de ani de muncă am 1.800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta.

Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin! Mă dor toate oasele chiar și genunchii. Înainte mai făceam sport, mai mergeam la câte o saună acum nimic. Mie îmi place altfel, să merg, să văd lumea asta, așa am fost o viață întreagă.

Acum s-au schimbat vremurile, nu mai este ce a fost. Înainte mai aveam și câte o gagică, acum nimic” a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro

Citește și: Brigitte Pastramă face angajări. Ce salariu oferă vedeta și ce post pune la dispoziție



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel