Rică Răducanu, părere sinceră despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: "Găsești pe altcineva și uiți de omul de acasă"

Data publicării:
Sursa foto: Rica Raducanu si Simona Halep, colej foto/ instagram
Descriere foto: Sursa foto: Rica Raducanu si Simona Halep, colej foto/ instagram

Rică Răducanu și-a exprimat părerea sinceră despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. 

Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus adio, oficial, după un an de căsnicie. Sportiva și omul de afaceri au mers la notar, acolo unde au semnat actele de divorț. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil anul trecut, iar anul acesta urmau să facă nunta, la Sinaia. 

Rică Răducanu, părere sinceră despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Rică Răducanu și-a exprimat părerea sinceră despre divorțul dintre sportivă și Toni Iuruc. Fostul fotbalist al echipei Rapid este convins că nu a fost vorba despre discuții legate de bani.

'Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea.

E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă', a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Simona Halep, primele declarații după ce a semnat actele de divorț

Simona Halep a postat, pe rețelele de socializare, un scurt mesaj în care roagă presa să îi respecte intimitatea. Sportiva a de Toni Iuruc, în prezența notarului, după un an de căsnicie. 

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a transmis Simona Halep. 

Dana Budeanu, părere sinceră despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

După ce s-a aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, Dana Budeanu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde a spus că ea credea în povestea lor de dragoste, însă într-un mod ironic. 

„Dragoste la prima vedere. Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du-te cu iubirea ”, a scris creatoarea de modă pe contul său de Facebook.

Ilie Năstase, prima reacție despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Ilie Năstase a făcut primele declarații despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Sportivul a declarat că nu deține informații despre subiectul momentului și nu vrea să se bage în treburile Simonei Halep și ale lui Toni Iuruc. 

„Ce divorț? Nu știu nimic! Nu mă băgați în asta, vă rog frumos. E problema Simonei Halep și a lui Toni Iuruc”, a fost reacția lui Ilie Năstase, pentru ProSport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel