Revelion la Casa Regală. Unde vor sărbători Regele Charles şi Prinţul William

Data publicării:
Sursa foto: Captura video/ The Royal Family Channel
Descriere foto: Sursa foto: Captura video/ The Royal Family Channel

S-a aflat care sunt planurile Familiei Regale de Revelion.

Familia regală a Marii Britanii a sărbătorit săptămâna trecută primul Crăciun de la moartea regretatului monarh. Pentru a aduce un omagiu mamei sale, Regele Charles a invitat întreaga familie la Sandringham, îndrăgita reședință privată a Reginei Elisabeta a II-a. Cu toate acestea, de Revelion membrii familiei regale au decis să-l petreacă separat.

Potrivit presei britanice, regele Charles și Camilla vor petrece Anul Nou la Sandringham, continuând tradiția regretatului monarh de a participa la slujba de Revelion, ce va avea loc la biserica Sfânta Maria Magdalena. În ultimii ani, obiceiul a dispărut din cauza restricțiilor provocate de COVID-19 și a stării de sănătate a reginei și a prințului Philip, informează The Daily Express.


De asemenea, la începutul Anului Nou, Majestatea Sa se va îndrepta spre Scoția, încălcând una dintre cele mai vechi tradiții ale mamei sale, care obișnuia să rămâna la Sandringham până pe 6 februarie pentru comemorarea morții tatălui său, Regele George al VI-lea. Regele Charles și Camilla vor petrece cât mai mult din sezonul sărbătorilor la Birkhall - moșia regelui din comitatul Aberdeenshire. În anii precedenți, regele Charles și Camilla se aflau la Birkhall pentru a sărbătorii trecerea dintre ani, notează sursa citată. Regina Elisabeta a II-a invita membrii familiei să sărbătorească Anul Nou împreună, inclusiv pe cei care nu i-au putut fi alături de Crăciun. Regretatul monarh obișnuia să participe la slujba organizată de Revelion la biserica Sfânta Maria Magdalena, apoi organiza o masă festivă și rămânea trează până la miezul nopții, pentru a se asigura că primește Anul Nou în mod corespunzător, relatează sursa citată.

Poate te interesează și: Kate Middleton, secretul unui ten luminos și lipsit de riduri. Prințesa consumă zilnic un suc, cu efecte miraculoase

Unde vor petrece prințul și prințesa de Wales Revelionul

Deşi au ales să petreacă Crăciunul la Sandringham, Prințul William și Kate Middleton vor sărbători Anul Nou alături de părinții lui Kate. Familia Middleton locuiește în Bucklebury și este recunoscută pentru faptul că găzduiește petreceri „animate” de Revelion, conform sursei citate.

’Tinerii membri ai familiei regale vor dori probabil să petreacă timp cu propriile familii, așa că cred că sărbătorile de două sau trei zile din trecut ar putea, într-adevăr, să fie un lucru din trecut. … Fără cheia centrală a reginei ține împreună o famili adesea fracturată, ei s-ar putea decide brusc să-și facă singuri treaba”, a declarat un o sursă regală citată de The Daily Express.

Citește și: Harry şi Meghan acuză familia regală britanică de minciună, în continuarea serialului documentar NetflixGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel