Rețetele inedite pe care Felicia Filip le prepară alături de soțul ei, pentru masa de Crăciun: „Noi facem spectacol în bucătărie” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Felicia Filip și maestrul Cristian Mihăilescu duc arta și creativitatea în tot ceea ce fac. În preajma sărbătorilor, în bucătăria celor doi plutește dragostea, complicitatea și curajul. 

Felicia Filip a fost prezentă în emisiunea Întâlnire cu Arta, realizată de Georgiana Ioniță Toader la Spectacola și DC News, acolo unde a dezvăluit cum pregătește masa de Crăciun, alături de soțul ei, maestrul Cristian Mihăilescu. 

 

VIDEO: 

 

„În bucătărie, noi facem spectacol. eu și soțul meu. De fiecare dată e un spectacol, dar este un spectacol privat, pentru că altfel am putea fi analizați. Nu judecați, analizați și regula după care noi preparăm este o regulă nescrisă în cartea de bucate, oricât de importantă și oricâte stele Michelin ar avea acea carte de bucate. Este acea combinație pe care o gândim atunci, în acel moment. Și trebuie să vă spun că maestrul nu sunt eu. 

 

VEZI ȘI: Felicia Filip, despre destin, dragoste și noroc: „Din miliardele de posibilități de pe lumea asta, Dumnezeu a făcut să ne întâlnim noi doi” / VIDEO


Maestrul este Cristian, el vine cu combinațiile, cu propunerile de a face bunătăți, de a încerca, și sigur, avem puterea de a înțelege că nu știm în ce măsură ele sunt în ordine dacă ne gândim la profesie, pentru că a fi maestru în această parte este o profesie de mare rang. 

Și atunci, noi nu ne apropiem de aceste lucruri, ci încercăm să ne dăruim doar nouă. Și noi suntem cei care degustăm, încercăm dacă sunt în regulă sau nu și se pare că până acum ele au fost în regulă, pentru că încă avem curajul și bucuria de a a face noi experiențe de acest gen și ne-au plăcut de fiecare dată. Le-am povestit rețetele noastre,  ne-am lăudat cu ele și în același timp am avut acea stare de bine în momentul în care le-am degustat, ne-am ne-am bucurat de ceea ce am făcut și de fiecare dată eu l-am felicitat pe maestrul Cristian Mihăilescu, și aici, la capitolul creat și culinar”, a povestit Felicia Filip în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News. 

VEZI ȘI: Cum își păcălea Felicia Filip părinții, în noaptea de Crăciun: „Eu mustăceam acolo cuminte, jucând somnul” / VIDEO

Ingredientul magic: Dragostea

„Dragostea este într-adevăr una din prezențe, căci prezență se poate numi stare de spirit, acel miracol care nu e nici cineva, nici ceva, ci este un dat venit pentru fiecare dintre noi, viețuitorii acestei luni și ne este dăruită cu prisosință,  iar noi putem să ne bucurăm de această iubire și mai ales să îi mulțumim bunului Dumnezeu că reușește de fiecare dată să strângă, să adune familia, oamenii dragi, să fie împreună, să își vadă pe cei iubiți, până în adâncul sufletului să dăruiască, să se dăruiască și în același timp să creeze acea stare de spirit ce reușește să ne facă pe noi să depășim orice încercare cu care viața mea e întâlnește”; a mai spus arista. 

 

VEZI ȘI: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, poveste de dragoste ca în filme: „Când o vezi numai pe ea, înseamnă că te-ai îndrăgostit”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel