Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, poveste de dragoste ca în filme: „Când o vezi numai pe ea, înseamnă că te-ai îndrăgostit”

Data actualizării: | Data publicării:
Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, captură video Youtube

Soprana Felicia Filip și Maestrul Cristian Mihăilescu au adus „Elixirul Dragostei” la Interviurile Spectacola și DC News. 

 

 

 

Soprana Felicia Filip și Maestrul Cristian Mihăilescu au fost invitații Georgianei Ioniță la Interviurile Spectacola și DC News. Cei doi invitați speciali și-au deschis sufletul și s-au „dezbrăcat” de toate secretele, în ceea ce privește căsnici lor fericită, pe care o au deja de 32 de ani. Dragostea este celebrată și pe scenă, unde Maestrul Mihăilescu va avea o premieră la  Opera Comica pentru Copii pe 24 Februarie, spectacolul de opera ,,Elixirul Dragostei”.

„Elixirul Dragostei vine în luna iubirii, îl căutăm, iar noi doi spunem că l-am și găsit. Acum încercăm să-l găsim și pe scenă. Una dintre cele mai frumoase opere scrise de-a lungul timpului. Totul pare din șlagăr, în șlagăr, o muzică superbă, o istorie, un subiect foarte frumos, care seamănă cu Tristan și Isolda. Tristan dorea să o cucerească pe Isolda, așa este și la noi, tânărul caută un elixir ca să o cucerească pe Adina. Nu aș vrea să dezvălui tot subiectul, dar am încercat să îi dăm o mare amploare acestei iubiri.”, a declarat Maestrul Cristian Mihăilescu, în cadrul emisiunii realizate de Georgiana Ioniță.

„Este o intrigă savuroasă.”, l-a completat și Felicia Filip.

Citește și: Felicia Filip, poveste de dragoste ca în filme: „Întâlnirea cu jumătatea mea”. Motivul pentru care nu a devenit mamă

Cum s-au întâlnit cei doi

Chiar dacă își sunt alături unul altuia de peste 30 de ani, dragostea, respectul, dar și cunoașterea continuă încă sunt prezente în relația celor doi. Felicia Filip mărturisește cu emoție cum descoperă micile bucurii ale vieții, pe care poate înainte nu le observa, alături de soțul și iubirea vieții ei, Maestrul Cristian Mihăilescu.

„Prin întâlnirea cu Cristian mi s-a întâmplat să văd lumea altfel, decât o văzusem până atunci și la fiecare pas al vieții noastre, până în momentul de față, descoperim împreună alte bucurii, alte minuni, pe lângă care uneori treci fără să le vezi. Când suntem împreună, le vedem și îi mulțumim lui Dumnezeu că ne permite să vedem momente de miracol.”, a declarat Felicia Filip.

„Suntem la început, sunt numai 32 de ani. Ne tot tatonăm. Am mai fost întrebați dacă a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile sunt mult mai profunde. Se poate să fi fost dragoste la prima vedere, de care-ți dai seama mult mai târziu. Ne-am cunoscut spectaculos pe scenă, ca în filmele de Hollywood. Ne-am cunoscut pe scena Operei Naționale din București, eu eram solistul Operei, iar Felicia tocmai terminase Conservatorul. Ea a fost invitată să cânte la Operă și așa a debutat, eu am făcut și cursurile postuniversitare de regie de operă și ea, la ora aceea, era de fapt solistă la Brașov, apoi s-a mutat definitiv la Opera Națională. Eu ca absolvent al cursurilor de regie, am debutat ca regizor la Opera din Brașov, cu Felicia Filip. Fiecare am debutat în prezența celuilalt. De aici, s-a înfiripat o relație prin acumulare. Întâi am vorbit mult, ore întregi, până am simțit că nu se poate decât așa. Când o vezi numai pe ea, înseamnă că te-ai îndrăgostit.”, a completat și Cristian Mihăilescu.

Te poate interesa și: Felicia Filip, despre destin, dragoste și noroc: „Din miliardele de posibilități de pe lumea asta, Dumnezeu a făcut să ne întâlnim noi doi” / VIDEO

Au vorbit ore în șir, înainte de a forma o relație

Maestrul mărturisește cum se plimba ore în șir alături de soția sa, întrucât subiectele nu se epuizau niciodată, iar atracția era foarte mare. 

„Plecam de la repetiții pe străduțele mici din Brașov seara și povesteam, fără nicio conotație de „asediu”. Ajungeam în centru într-o stație de trolebuz și stăteam acolo până ajungea ultimul trolebuz, pe acela îl lua, și până atunci stăteam de vorbă.”, a mai declarat Maestrul.

„Cred că tot pe drum suntem și acum, ne povestim, descoperim, facem astfel încât poveștile noastre să ajungă pe scenă. Auzim de fiecare dată că suntem modele ca pereche pentru alți tineri. Așadar, descoperim în continuare pentru a sugera altor tineri cam cât de frumos trebuie pășit în viață.”, l-a completat artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel