Cum își păcălea Felicia Filip părinții, în noaptea de Crăciun: „Eu mustăceam acolo cuminte, jucând somnul” / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Felicia Filip a fost prezentă în emisiunea Întâlnire cu Arta, realizată de Georgiana Ioniță Toader la Spectacola și DC News, acolo unde a povestit cum arăta Crăciunul în copilăria ei, dar și cum reușea să-și păcălească părinții. 

Întrebată de Georgiana Ionită Toader care sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie, atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă, Felicia Filip a mărturisit că atât de specială și frumoasă a fost perioada copilăriei, că nu ar putea alege doar câteva amintiri. Mai mult, aceasta a povestit cum reușea să-și păcălească părinții că doarme, în noaptea de Crăciun, după ce, ea deja își alesese cadoul de sub brad. 

 

VIDEO

 

„Trebuie să vă spun că sunt nenumărate amintirile acestea și mi-e greu să aleg una dintre ele. În copilăria mică, era acea perioadă în care echipa era formată din noi trei, suntem trei frați, și de multe ori s-a întâmplat ca în momentul în care deja bradul era prezent acolo, mă trezeam, nu știu de ce, din întâmplare, la un moment dat, când frații mei dormeau, părinții nu erau în camera în care dormeam și mergeam, în primul rând, salutam și îmbrățișăm cu privirea și bucuria sufletului meu bradul. După care, din cadourile nenumărate care erau sub brad  îmi alegeam, îmi alegeam cadoul care credeam eu că e al meu și pe care îl merit și pe care îl doresc. Mă duceam repede în pat și dacă se întâmpla să vină părinții imediat după ce eu mi-am ales cadou, atunci eu dormeam dus și auzeam tot ce vorbesc, tot ce spun despre despre noi, în primul rând, și cât de cuminți suntem noi dormind profund și așteptând cu nerăbdare, iar eu mustăceam acolo cuminte, dormind bineînțeles, jucând somnul profund și în același timp auzind cu vocile lor frumoase și mai ales cu iubirea ce vine,vedeai, simțeai dragostea cu care ne îmbrățișează și ne învăluie privirile lor și mai ales acea mândrie a lor văzându-și creațiile atât de cuminți ca niște îngeraș, dorm cuminți”, a povestit Felicia Filip în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News. 

 

 

Crăciunul în familie


„Apoi sărbătorile, serbările, întâlnirile cu bunicii, cu unchii, cu verișorii noștri și cum se  pregătea masa cu bunicii,noi n-aveam atunci nicio responsabilitate și ne jucam, îi încurcăm pe cei mari pentru că și noi voiam să fim acolo, să facem ceva, să merităm până la urmă și să ne regăsim în această sărbătoare.

Și acele momente în care parfumul sărbătorilor și a preparatelor pregătite, starea de spirit, bucuria echilibrată și atât de frumoasă a întâlnirii dintre generații, care se încheia,  spre dimineață, de fiecare dată cântând romanțe,  muzică populară sau cmuzică ușoară și eram învăluită de acea plăcere ascultându-mi, în primul rând, vocile părinților mei, amândoi cu voci splendide. Tatăl, voce de bariton și mama de pasăre măiastră, de soprană lirică, lejeră spre coloratură. O voce atât de caldă, transparentă și parcă învăluitoare, ce mergea până la cer”, a mai povestit artista. 

 

 

Vocea părinților, cea mai dulce amintire a artistei

 


„Simțeam parfumul familiei mele care înseamnă mirosul mamei, mirosul tatălui și eu mă apropiam de ei simțind căldura pielii mamei mele și apoi acea stare de ocrotire a tatălui. Sunt lucruri atât de frumoase și care ne ajută pe toți, zic eu. 

Și de fiecare dată miraculos se întâmplă ca ei sunt cu noi atunci când e sărbătoarea aceasta, când sunt alte sărbători în care sufletul nostru este într-o altă stare decât cea obișnuită.

 Este într-adevăr, pe lângă că este o sărbătoare sfântă, dar este acea sărbătoare așteptată, sărbătoarea care vine să renaști, că retrăiești ceea ce e frumos și mai ales să te folosești de darurile pe care le-ai primit de la familie, de la părinți, de la până la urmă darurile pe care le primim de fiecare dată, tot timpul, necondiționat, de la Dumnezeu”, a mai spus celebra soprană. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel