Rețetă tradițională: Bomboane de casă

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Bomboanele de casă se prepară foarte ușor și ai nevoie doar de câteva ingrediente.

INGREDIENTE:

500 gr blat cu cacao
100 gr unt
100 gr ciocolată
1 linguriță esență rom
pentru decor nuca de cocos

 

MOD DE PREPARARE:  Blatul cu cacao se marunteste si se pune intr-un bol. Adaugam esenta de rom, ciocolata razuita si untul topit. Se framanta bine,  iar compozitia obtinuta se modeleaza sub forma de bile. Se trec prin nuca de cocos , se pun pe un platou  si apoi se introduc la rece pentru 40 minute.

 

POFTĂ BUNĂ!

 

Citește și: Rețetă tradițională: Fursecuri cu ciocolată și nucă de cocos

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 oct, 19:33 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play