Rețetă de Pui cu ciuperci și usturoi. Simplu și gustos

Ciuperci, foto Unsplash/ autor: Sébastien Marchand
Descriere foto: Ciuperci, foto Unsplash/ autor: Sébastien Marchand

Această rețetă de pui cu ciuperci și usturoi este delicioasă și ușor de preparat. 

Ingrediente: 


1 kg de pulpe de pui dezosate

500 g de ciuperci

sare

piper

cimbru

ulei

4-5 căței de usturoi

ardei iute


Mod de preparare:


Tăiem carnea de pui fâșii subțiri și le punem într-o tigaie cu ulei încins. Ciupercile le vom curăța și le vom tăia în două. 

După ce carnea s-a gătit ușor, adăugam ciupercile. Condimentăm cu o linguriță de sare. 

Acoperim cu un capac și lăsăm totul să fiarbă. 

După ce s-au înmuiat ciupercile, punem o jumătate de linguriță de piper și o linguriță rasă de cimbru.

Adăugăm usturoiul după ce carnea și ciupercile s-au rumenit. Stingem focul și lăsăm 10 minute deoparte. 


Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 ian, 18:11 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play