Rețetă de DIETĂ. Nutriționistul Cori Grămescu recomandă: Mușchi de vită cu piure de mazăre

Data publicării:

Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, vine cu o recomandare delicioasă, perfectă pentru cei care sunt la dietă. Iată rețeta completă pentru mușchi de vită, broccoli, roșii și piure de mazăre cu avocado.

Iată rețeta propusă de Cori Grămescu:


„Mușchi de vită, broccoli, roșii și puree de mazăre cu avocado. Simplu și bun, pentru puree-ul de mazăre eu folosesc mazăre fină la conservă, ca să nu mai pierd timpul și cu fiert mazărea. 

Mușchiul de vită vi-l recomand gătit rare (în sânge) sau medium rare, altfel are textură unui bocanc. Ca să obtineți acest tip de preparare, carnea trebuie să fie scoasă din frigider cu circa o oră înainte de gătire.

 Grătarul să fie foarte încins, iar bucățile de carne să aibă o grosime de 2-3 cm. 

Carnea se prăjește 1 min pe fiecare parte pentru a o găti rare (în sânge) sau 1.5 min pe fiecare parte pentru medium rare, apoi se închide focul și se mai lasă pe grătar, sub capac, încă 1 min. 

Merge asezonată cu muștar dijon iute, cu dressing de cremă de brânza sau sos aioli (maioneză cu usturoi) - menționate în ordinea crescătoare a caloriilor aduse suplimentar”, a explicat nutritionistul pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel