Remediul perfect pentru zilele stresante în funcție de zodia ta

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astăzi sărbătorim Ziua conștientizării stresului. 

Conform Agerpres, astăzi sărbătorim Ziua mondială conștientizării stresului. Termenul de 'stres' a fost inventat zece ani mai târziu, în 1920. În urma studiilor sale universitare, Hans Selye, un om de ştiinţă de origine austriacă, a împrumutat termenul 'stres' din fizică, unde descrie o forţă care exercită o tensiune asupra unui corp fizic. Ziua de conştientizare a stresului (#StressAwarenessDay) a fost instituită în 1998 de către Asociaţia Internaţională de Management al Stresului (ISMA), cu sediul în Regatul Unit, ca un moment de conştientizare a stresului în lumea modernă, de înţelegere a impactului acestuia şi de a depune eforturi pentru a atenua daunele pe care acesta le poate provoca. Este marcată în prima miercuri din noiembrie. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Berbec

Condus de Marte orientat spre acțiune, mersul la sala de gimnastică este modul tău de calmare a stresului. În același timp, știi că vei beneficia la maximum de rutina ta de fitness doar dacă ai grijă de nevoile nutriționale ale corpului tău.

Taur

Ca un semn de pământ cu inimă mare, sentimental, condus de Venus - iubitoare de lux - aproape nimic nu te mai încântă mai mult decât să fii răsfățat într-un mod senzual. Pentru tine, una dinte cele mai bune soluţii poate fi aromaterapia. Aceasta poate fi prin masaj sau poţi să îţi iei un difuzor în casă. Vezi amestecurile de ameliorare a stresului cu diverse plante precum lavanda sau arome dulci precum vanilia. 

Gemeni

Supra-stimularea este modul tău de a trăi în viaţa de zi cu zi, având în vedere că ești un semn de aer a cărui planetă guvernatoare este Mercur. Dar este totuși imperativ să ştii cum să te relaxezi şi să mai stai pe loc, astfel încât să poţi funcționa la capacitate maximă. Trecerea în modul de relaxare poate fi o provocare pentru tine, așa că poţi încerca o sesiune de meditaţie de preferat sub îndrumarea unui specialist, cel puţin până înveţi să îţi opreşti trenul gândurilor din când în când.

Rac

Ca semn de apă, cel mai rapid mod în care te poţi relaxa este în timp ce faci o baie sau petrecând timp lângă o piscină sau pe plajă. Dacă nu ai din întâmplare o casă pe malul unei ape, te poţi bucura în continuare de băile fierbinţi cu nişte accesorii în plus, precum o tavă specială pentru cadă unde să îţi aşezi cartea preferată şi un pahar de vin. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel