Remediul Feng Shui prin care poți înlătura toate obstacolele din viața ta. Anca Dimancea: „Pentru problemele de orice fel”

Data publicării:
Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews
Descriere foto: Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea a dezvăluit cum poți depăși anumite cumpene cu ajutorul ritualurilor Feng Shui.

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, a dezvăluit care este remediul care te poate ajuta să depășești toate obstacolele din viața ta, excepție făcând însă problemele de sănătate. Trebuie să urmezi, astfel, un ritual care se întinde pe 9 zile și care, la finalul său, îți va aduce liniștea deplină, după cum dezvăluie chiar specialista.

„Green tara este pentru înlăturarea obstacolelor de orice fel, dacă v-ați certat cu cineva, dacă nu vă mai înțelegeți cu partenerul de viață, dacă sunt probleme de orice fel, trebuie să ardeți bețișoarele până la capăt, ele se pun într-un suport special. Au venit persoane care mi-au zis că au băgat în făină, zahăr, mălai, noi punem o porțiune mare din băț, ca să stea drept, și deja acea porțiune nu mai arde, deci vă recomand un suport special, care va merge la toate bețele de acest gen.”, a dezvăluit Anca Dimancea, în cadrul emisiunii realizată pe WowNews.

Citește și: Cum poți face mai mulți bani în aprilie. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit două ritualuri care dau rezultate rapide

Nu contează momentul zilei în care este realizat ritualul

De asemenea, nu are importanță ora la care realizezi acest ritual, spune Anca Dimancea. Important este însă să nu treci de miezul nopții, întrucât atunci va trebui să reiei tot procedeul de la început. Primele 9 zile trebuie să fie făcute extrem de corect, fără excepție, spune specialista.

„Trebuie să fiți acasă când faceți asta, nu contează momentul zilei, puteți azi să-l ardeți dimineața, mâine la prânz, și apoi seara, important este să nu depășiți ora 00:00, pentru că a trecut ziua deja. Dacă ați omis o zi din greșeală, trebuie să o luați de la capăt, indiferent în ce zi vă aflați cu ritualul, ca și cum nu l-ai făcut, trebuie 9 zile la rând.”, a continuat Anca Dimancea.

Citește și: Topul celor mai fericite zodii. Mihai Voropchievici: „Este una dintre cele mai pozitive și optimiste semne zodiacale”

Obstacolele pot trece mai devreme de cele 9 zile

De asemenea, Anca Dimancea spune că obstacolele vor putea fi depășite mai devreme de cele 9 zile ale ritualului, însă asta nu înseamnă că trebuie să te oprești, întrucât ele vor apărea numaidecât, atrage atenția Anca Dimancea.

„Puneți pe Youtube Mantra, incantații, puteți să-l luați în considerare pe cel mai popular. Practic, se înlătură obstacolele. Oamenii observă că după 3-4 zile se înlătură obstacolele și nu le mai ard, dar apoi revin înapoi, chiar ei au observat, deci trebuie făcute aceste 9 prime zile, pentru a avea un rezultat concret. Apoi, pot fi repetate în cazul unor probleme grave, nu mai trebuie să fie 9 zile atunci. Acestea nu sunt pentru însănătoșire, acolo sunt altele. Trebuie să stați în stare de liniște, armonie, ele ajută și spațiul în care locuiți, bățul va arde cam exact cât durează Mantra, de aceea ea nu trebuie să fie întreruptă pe Youtube.”, a continuat ea. 

Citește și: Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Marian Golea. Zodia care o duce cel mai bine și are parte de bani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel