Topul celor mai fericite zodii. Mihai Voropchievici: „Este una dintre cele mai pozitive și optimiste semne zodiacale”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai fericite trei zodii din horoscop.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt cele mai fericite zodii.

Săgetător

Săgetătorul este cel mai fericit, dar asta nu este o surpriză. Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta norocului, a averii și a succesului. Dacă ai avere, succes și ești frumos, atunci ești fericit pentru că te iubește toată lumea, fie că vrei sau nu. Săgetătorii vin cu acest simț natural al aventurii și al libertății, iar când se simt rău au un mecanism de evadare care le permite să se întoarcă imediat în locul unde sunt fericiți. 

Săgetătorul este una dintre cele mai pozitive și optimiste semne zodiacale. Își găsește bucuria și mulțumirea în lucruri mărunte, cum ar fi o excursie cu mașina, un apus de Soare sau o întâlnire la cafea cu un amic bun sau o amică bună. El e capabil să profite la maxim de orice situație, indiferent cât de provocatoare ar fi. Îi place să învețe și să exploreze lucruri noi, e mereu în căutare de aventură, dar și de ceva distractiv de făcut.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Leu

A doua zodie este Leul. E guvernat de Soare, e însetat de pozitivitate, găsește întotdeauna, indiferent de situație sau unde se află, o cale să fie fericit. S-ar putea să nu fie la fel de capabil să înlăture în mod magic tristețea în felul în care o face Săgetătorul. E tot zodie de foc, dar e cu câteva liniuțe mai jos.

Leul, în schimb, este una dintre cele mai fericite semne ale zodiacului, iar acest semn plin de viață adoră să fie în centrul atenției și prosperă în situațiile sociale. Leii au un farmec aparte, au carismă și le este foarte ușor să își facă prieteni. De asemenea, iubesc aventura și deseori acceptă provocările cu entuziasm, fără să lase nimic să le stea în cale. Acceptă provocarea, dar au și un pic de reținere. Sunt cerebrali și gândesc și ce o să fie după.

Te-ar putea interesa și: Alina Bădic - horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia pentru care lucrurile se rezolvă de la sine

Berbec

Berbecul este o zodie destul de fericită, pentru că are tendința de a face glume tot timpul și e întotdeauna mulțumit de oamenii din viața lui. De obicei își revine destul de ușor din stările proaste, deoarece preferă în mod conștient să fie fericit și mulțumit.

Berbecii au multă energie și entuziasm, iar acest lucru îi ajută să rămână veseli și optimiști, indiferent de ceea ce le poate ieși în cale. În plus, abilitatea lor de a nu-și pune întrebări sau de a nu gândi prea mult lucrurile întâmplate le permite să meargă înainte cu încredere, dar nu lasă nimic să le limiteze potențialul sau să îi doboare și văd întotdeauna doar partea plină a paharului. 

Berbecilor le place să-și asume riscuri, să exploreze diferite aspecte ale vieții, ceea ce duce de multe ori la experiențe noi și interesante. Ei își trăiesc viața cu pasiune, ca celelalte 2 zodii de foc. Cu atitudinea și entuziasmul lor pot face orice. Nu e greu de înțeles că Berbecul este una dintre cele 3 cele mai fericite semne zodiacale.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel