Remediul anti-stres perfect pentru semnul tău zodiacal

Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Ne place să dăm vina pe Mercur retrograd pentru tot ceea ce ne deranjează, dar stresul este o problemă cronică care este departe de a fi declanșată de un aspect astrologic sau unică pentru anumite semne. De la navigarea presiunilor la locul de muncă până la conflictele relaționale și problemele de sănătate, majoritatea dintre noi facem tot posibilul pentru a ne concentra în orice moment.

Sigur, știind că avem în faţă o lună nouă intensă sau că Saturn îți dă dificultăți în timp ce trece prin a șasea casă de sănătate, poate fi o informație reconfortantă, dar planificarea unei rutine sănătoase care să ne susțină starea de bine nu strică. Și acea rutină ar putea include o varietate de produse sănătoase interesante care există cu singurul scop de a ne ajuta să gestionăm stresul, să ne simțim calmi și să ne susținem obiectivele de sănătate. De la sucuri la suplimente, până la uleiuri esențiale și cafea, iată câteva sugestii naturale de ameliorare a stresului care se potrivesc fiecărui semn.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Condus de Marte orientat spre acțiune, mersul la sala de gimnastică este modul tău de calmare a stresului. În același timp, știi că vei beneficia la maximum de rutina ta de fitness doar dacă ai grijă de nevoile nutriționale ale corpului tău.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Ca un semn de pământ cu inimă mare, sentimental, condus de Venus - iubitoare de lux - aproape nimic nu te mai încântă mai mult decât să fii răsfățat într-un mod senzual. Pentru tine, una dinte cele mai bune soluţii poate fi aromaterapia. Aceasta poate fi prin masaj sau poţi să îţi iei un difuzor în casă. Vezi amestecurile de ameliorare a stresului cu diverse plante precum lavanda sau arome dulci precum vanilia. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Supra-stimularea este modul tău de a trăi în viaţa de zi cu zi, având în vedere că ești un semn de aer a cărui planetă guvernatoare este Mercur. Dar este totuși imperativ să ştii cum să te relaxezi şi să mai stai pe loc, astfel încât să poţi funcționa la capacitate maximă. Trecerea în modul de relaxare poate fi o provocare pentru tine, așa că poţi încerca o sesiune de meditaţie de preferat sub îndrumarea unui specialist, cel puţin până înveţi să îţi opreşti trenul gândurilor din când în când.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel