Remediu pentru răceli, insomnie și pentru alte probleme de sănătate. Rețeta de la mănăstire pe care trebuie să o bei seara: „Este deosebit”

Data publicării:
Remediu pentru răceli și insomnie, captură video Youtube TRINITAS TV
Descriere foto: Remediu pentru răceli și insomnie, captură video Youtube TRINITAS TV

Vă prezentăm mai jos un nou remediu ideal pentru mai multe probleme de sănătate.

Îți prezentăm un nou leac potrivit pentru combaterea mai multor probleme de sănătate, dar nu numai, întrucât remediul acesta este ideal și pentru persoanele care au insomnii, dar și pentru cele care își doresc o piele frumoasă. Este un tratament preparat la mănăstiri, care se realizează simplu, acasă și care conține doar ingrediente naturale. Pasta obținută se păstrează la frigider și se pune doar câte o linguriță în laptele călduț, pentru a obține, astfel, un tratament minune pentru sănătate. 

„Acest tratament este un puternic antiinflamator, se poate folosi pentru viroze, este un tratament pentru răceală. Piperul potențează valoarea turmericului și absorbția sa în organism, stimulează procesul de pierdere în greutate, combate hipertensiunea arterială prin scăderea colesterolului rău din sânge, ajută la echilibrarea zahărului în sânge.”, a explicat Maica Ecaternica, prin intermediul unui videoclip. 

Citește și: Ceai antigripal și de ardere a grăsimilor. Remediul mănăstiresc pe care trebuie să-l bei zilnic: „Efectul va fi imediat”

Ingrediente:
1/2 ceașcă apă
1/4 ceașcă turmeric pudră
1/2 lingură piper cayenne
1 lingură ulei de cocos
1 lingură miere de albine
lapte

Mod de preparare:

Întregul procedeu de preparare este unul extrem de simplu, fiind gata în doar câțiva pași. Trebuie mai întâi să amesteci turmericul cu piperul și cu apa fierbinte, astfel încât să se formeze o pastă omogenă. După acest pas, trebuie să iei recipientul de pe foc și să adaugi restul ingredientelor. Tratamentul se consumă în fiecare seară, întrucât în acest fel vei avea parte și de nopți odihnitoare.

VEZI și: Leac pentru oase și cartilaje puternice. Remediul de la mănăstire care previne osteoporoza și întărește sistemul imunitar: „Se consumă dimineața și seara”

„Vom pune puțină apă la fiert, în care se adaugă turmericul, piperul, noi am avut roșu, dar se poate folosi oricare alt tip. Vom înfierbânta apa cu ingredientele, până la punctul de fierbere. După ce am amestecat bine turmericul cu piperul, vom adăuga uleiul de cocos, are și el grăsimi bune pentru organism și potențează efectul turmericului. Omogenizăm bine, pasta obținută se pune în borcan, după care se păstrează la frigider până la 3 săptămâni. De reținut este că acest lapte de turmeric se bea seara, înainte de culcare.

Adăugăm puțină miere de albine, omogenizăm din nou. Luam o linguriță de pastă, adăugăm în laptele cald și amestecăm. Este un remediu deosebit și sperăm că beneficiile pe care le-am enumerat să vă ajute. El se consumă seara, pentru că oferă un somn odihnitor. Restul compoziției o punem în borcan și o păstrăm la frigider pe toată durata consumului.”, a continuat aceasta.

Citește și: Unguentul natural care tratează arsurile solare, durerile articulare, varicele, dar și alte probleme. Remediul mănăstiresc pe care trebuie să-l ai în casă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel