Ceaiul adorat de Regele Charles. Îl bea în fiecare dimineață și elimină cancerul, AVC-ul și scade colesterolul

Data actualizării: | Data publicării:
Regele Charles al III-lea, captură video YouTube
Descriere foto: Regele Charles al III-lea, captură video YouTube

Care este ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare dimineață și are multiple beneficii pentru sănătate.

Membrii Familiei Regale a Marii Britanii au un set de reguli destul de stricte inclusiv când vine vorba despre mâncare sau băuturi, dar și câteva plăceri culinare pe care le satisfac zilnic.

În ceea ce-l privește pe Regele Charles, acesta are o băutură preferată pe care o consumă zilnic și care-l menține în formă și îi ajută mult starea de sănătate.

Băutura preferată a Regelui Charles la micul dejun scade nivelul colesterolului pentru a menține inima sănătoasă.

Potrivit fostului secretar de presă al noului Rege, Charles al III-lea s-ar bucura de un mic dejun târziu constând într-o băutură despre care s-a demonstrat că reduce riscul de cancer, protejează inima și îmbunătățește longevitatea.

Se spune că alegerile noului Rege pentru micul dejun au un impact pozitiv asupra longevității sale, datorită proprietăților lor anticancerigene și de reducere a colesterolului.

Potrivit nutriționistului principal de la Lifesum, Signe Svanfeldt, băutura sa caldă preferată este una "care stimulează sănătatea inimii și scade tensiunea arterială", potrivit Mirror.

Ei bine, monarhul bea ceai Darjeeling și un pahar mic de suc de fructe, iar ambele băuturi sunt salutate pentru o serie de motive de sănătate.

Ceaiul adorat de Regele Charles. Ce este ceaiul Darjeeling și la ce ajută

"Ceaiul Darjeeling are multe beneficii pentru sănătate, dat fiind conținutul său de antioxidanți, vitamine și polifenoli, inclusiv scăderea tensiunii arteriale, reducerea inflamațiilor și stimularea sănătății inimii", spune Signe.

Ceaiul Darjeeling este bogat în quercetină, care este un compus care s-a dovedit a reduce riscul de ateroscleroză. Ateroscleroza este acumularea de placă în artere - una dintre principalele cauze pentru un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

Cercetări anterioare au constatat că o dietă alcătuită din flavonoide, cum ar fi quercetina, are beneficii pozitive pentru sănătate, în special asupra inimii.

De asemenea, s-a dovedit că flavonoidele ajută împotriva hipertensiunii, inflamațiilor, diabetului și bolilor vasculare.

Mai mult, acest ceai scade riscul de cancer.

S-a constatat că acești compuși polifenolici bogați ai ceaiului Darjeeling inhibă creșterea cancerului în mai multe moduri, scăzând, de asemenea, dezvoltarea tumorilor.

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel