„Refuz poate cele mai bănoase oferte”. Motivul pentru care Dan Negru refuză să prezinte anumite evenimente

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru a dezvăluit că deși îi place să prezinte evenimente, există o anumită categorie de petreceri pe care le refuză mereu. 

Dan Negru este supranumit „Regele audiențelor”. Și nu degeaba. Show-urile prezentate de el devin instant populare. Așa cum sunt Revelioanele pe care acesta le-a prezentat timp de peste 20 de ani, dar și Show-ul pe care l-a început recent la Kanal D. Pe lângă proiectele din România, prezentatorul TV are o emisiune săptămânală în Moldova, unde merge săptămânal să filmeze. De asemenea, el acceptă și unele contracte de prezentare ale unor evenimente, însă nu oricare. El spune că a refuzat întotdeauna cele mai bănoase oferte, acelea de la nunți, de frică să nu le strice amintirile mirilor. 

 

„Lucrez de 15 ani într-o altă țară, în Moldova, unde am un show săptămânal care de multă vreme e cel mai urmărit program TV din Moldova. Așa că plec des la lucru în Chișinău. Am și o mulțime de evenimente pe care le prezint prin țară, dar ori de câte ori pot îi iau pe ai mei cu mine. În schimb, refuz poate cele mai bănoase oferte: nunțile.

Primesc săptămânal oferte să prezint nunți în țară, atât în România, cât și în Moldova. Acolo, în Moldova e chiar un ritual ca prezentarea nunților să fie făcută de un prezentator celebru si cum showul meu e în top acolo, am multe oferte.

Nu mă pricep. Le-am refuzat pe toate. Nu știu să prezint nunți și le-aș strica oamenilor amintirea de o viață”, a declarat Dan Negru pentru fanatik.ro.

Ce spune Dan Negru, despre banii pe care îi câștigă în televiziune: Sunt zgârcitul suprem al breslei mele

Dan Negru nu vrea să mai prezinte Revelionul: „M-aș culca la 11 noaptea, nici măcar să nu prind urarea de La mulți ani”

 

Dan Negru spune că nu își dorește să mai prezinte Revelionul. Acesta mărturisește că simte nevoia unei pauze, după 23 de ani de emisiuni și că ar prefera să stea acasă în noaptea dintre ani, alături de familia sa. 

„E departe Revelionul, dar mi-aș dori o pauză! Sunt 23 de ani de când fac revelioane, fie la TVR, fie la Antenă și, sincer, îmi doresc o pauză o vreme. Poate, prima dată după 23 de ani, stau cu ai mei. Acasă. Ba chiar m-aș culca la 11 noaptea, nici măcar să nu prind urarea de La mulți ani”, a declarat Dan Negru pentru Viva. 

Cât are de gând să mai lucreze în televiziune

Prezentatorul Tv spune că sunt departe de el gândurile de a se retrage din televiziune și că își dorește să rămână în fața publicului ani buni. 


„O să renunț atunci când o să simt că asta îmi aduce stres și supărare, dar deocamdată televiziunea îmi face plăcere, chiar și după 25 de ani. În lumea civilizată a televiziunii, vârsta de 51 de ani, cât am eu, e vârsta aproape a tuturor moderatorilor. Nici noi nu suntem diferiți. Esca, Brenciu, Răduleasca, Negru, Andi, niciunul nu mai avem 20 de ani. Necazul e că producătorii TV din România n-au avut capacitatea să inventeze alte nume în TV decât cele lansate de Sârbu sau de Lazarov acum 20 de ani. Asta să fie marea provocare în anii care vin. Să construim noile generații de prezentatori TV”, a mai spus prezentatorul Tv pentru sursa citată. 

 

MOTIVUL pentru care a decis să plece la Kanal D

Dan Negru a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru Spectacola, despre plecarea de la Antena 1 și despre planurile pe care le are la Kanal D. 

Dan Negru a plecat de la Antena 1, după 22 de ani de colaborare. „Regele audiențelor” s-a mutat la Kanal D și promite să realizeze proiecte „nemaivăzute”.


SPECTACOLA: Cum simți schimbarea aceasta, după 22 de ani petrecuți într-un loc?

Dan Negru: Viața înseamnă schimbare! Am rămas în relații extraordinare cu toți colegii mei și toți prietenii mei din lumea televiziunii m-au încurajat în schimbări.

Dan Negru: „Mi-am dat seama ca m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani”

 

SPECTACOLA: Ce te-a făcut să iei această decizie?

Dan Negru: Vorbele tuturor care ma etichetau drept “cel mai longeviv”. Atunci m-am speriat pentru că mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani. Noi suntem generatia care am intrat in media la 20 de ani și părem ca suntem de o viața pe ecrane. Așa ca am decis ca e vremea sa căutam și alte vieți, altfel ne vom plafona. Colegii mei au descoperit asta mai demult. Mie mi-a luat ceva vreme.

SPECTACOLA: Spuneai că Valeriu Lazarov vă îndemna "să țintiți luna", "Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!". La rândul tău, ești acum un model pentru mulți și chiar ai și cursanți pe care îi înveți cum să-și găsească steaua lor. Care crezi că este sfatul cel mai de preț pe care i l-ai putea oferi unui tânăr care visează să-ți calce pe urme?

Dan Negru: „Cred că acel Golden Age al televiziunii a dispărut”

Dan Negru: Nu știu dacă în anii care vin, televiziunea va mai avea energia pe care avut-o, cred că acel Golden Age al televiziunii a dispărut, dar ecranele vor rămâne. Cred că va fi mult mai greu pentru că oricine are posibilitatea tehnică de a produce conținut și mai ales pt că online-ul a dat posibilitatea ca acele idei, conținutul să poată să fie văzut și altfel decât pe TV. Dar asta e în favoarea publicului. Așa că sfaturi e greu de dat într-o lume media care se mișcă de la zi la zi. Când am început eu să fac TV, YouTube încă nu apăruse. Cine știe ce va fi în anii următori…

 
SPECTACOLA: Cum s-a schimbat televiziunea în cei 30 de ani de când ești pe sticlă?

Dan Negru:  A scăzut mult consumul de televiziune și nu online-ul e de vină, ci calitatea vieții. Cu cât calitatea vieții e mai bună, omul descoperă și alte modalități de distracție decat ce se vede pe TV. Restaurante, vacanțe, cinema, teatru. La toate astea se adaugă online-ul. Așa ca televizorul din sufragerie nu mai e atâta de importat ca acum 20 de ani. Cu cât bunăstarea unei țări e mai mare, cu atât consumul de TV e mai mic. Bunăstarea se vede în aparate electrocasnice: TV și frigider.

Citește interviul integral aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel