Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Și-a făcut debutul la vârsta de doar patru ani

Data actualizării: | Data publicării:

Este cunoscută pentru numeroasele sale apariții în filme și seriale de televiziune. A plecat în primul turneu la vârsta de doar patru ani. 

S-a născut pe data de 26 septembrie 1985 în București.  La vârsta de 3 ani a intrat în grupul Minisong, care era sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde a descoperit-o Cristi Rotaru, cel care a adus-o la Pro TV. La vârsta de doar 4 ani a început să joace teatru și a plecat în primul ei turneu. 


Dana Rogoz a început sa joace personajul Abramburica din serialul difuzat la TVR1 pe când avea doar 9 ani. A debutat ca actriță de film în ”Dulcea saună a morții”. În perioada 2002-2009 a jucat în mai multe seriale TV, precum La Bloc, Îngerașii, State de România și Fete cu lipici.

 

Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România


Este căsătorită cu Radu Dragomir, un regizor de succes și împreună au doi copii minunați. Povestea lor de dragoste a început pe când Dana avea 19 ani și Radu 37 de ani. Au o familie fericită, iar Dana nu a renunțat la cariera ei în lumea actoriei. Aceasta tocmai a încheiat filmările pentru un lungmetraj filmat în Slovacia. 

 


„Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străin, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alaptez pe Lia, am ales să călătorim împreună. Suntem doar noi două, băieții au rămas acasă.... (...) Și ca să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns în hohote la despărțire... offf! Să ne țineti pumnii”, scria actrița pe Instagram în urmă cu 4 luni.

 

Recunoașteți personajul. Acum este una dintre cele mai provocatoare artiste din România. Indiciu: "Stinge lumina"


În urmă cu 7 ani, Dana Rogoz și-a pierdut tatăl și a fost o dramă imensă pentru ea. Actrița a vrut să îi aducă un omagiu tatălui ei și a postat pe pagina de Instagram mai multe fotografii din copilărie, dar și un mesaj tare emoționant. 

 


„Mi-e teamă că o să încep să uit. Mi-e teamă că voi pierde din amintirile pe care le am cu el. Când l-am născut pe Vlad mi-a făcut cadou un cântar mic de bucătărie, deloc sofisticat, spunându-mi că îmi va fi util când voi începe diversificarea. Și așa a fost. Ba chiar l-am folosit și când am început diversificarea cu Lia, doar că într-o zi s-a stricat. 


Nu se mai poate repara, am fost nevoită să cumpăr altul între timp, dar totuși nu l-am putut arunca. Îl țin acolo, în dulapul din bucătărie, și de fiecare dată când dau de el, îmi amitesc de tata. Uneori mă și enervează, că din automatism îl scot pe el din sertar, în loc să îl scot pe cel nou și funcțional. Mă enervează cam cum mă enervau și telefoanele lui tata prin adolescență. 


Am ajuns să mă agăț de orice obiect, de teamă că odată cu pierderea lui, mai dispare puțin din tata. Mi-e teamă și ciudă pe mine că aș putea să uit din amintirile pe care le mai am cu el. Căci multe le-am uitat sau nu le-am aflat niciodată cât timp încă trăia, crezând că el va fi acolo, oricând voi avea nevoie.


Data de 10 mai în schimb va rămâne mereu în calendar să îmi amintească de el. Căci azi se împlinesc 7 ani de când a murit”, a scris Dana Rogoz pe Instagram. 

 

Recunoașteți personajul. Acum e unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi și multe fete oftează când aud numele lui

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel