Recunoașteți personajul. Acum este una dintre cele mai provocatoare artiste din România. Indiciu: "Stinge lumina"

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița din imagine este acum una dintre cele mai senzuale apariții din showbizul românesc.

Micuța din imagine s-a născut pe 28 ianuarie 1989, în Medgidia. Acum este una dintre cele mai carismatice și spectaculoase artiste din România. Aceasta a simțit chemarea muzicii încă din adolescență, ceea ce a facut-o să urmeze Liceul de Muzica ”Dinu Lipatti”, la secția Arta Spectacolului. După liceu a lucrat în domeniul jurnalismului.

Recunoașteți personajul. Acum e unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi și multe fete oftează când aud numele lui

În anul 2011 s-a lansat pe piața muzicală cu piesa ”Party Hard”, urmată de ”Miracle of Love” în 2012, piesă ce a intrat și în Romanian Top 100. Notorietatea i-a adus-o piesa ”Stinge lumina”, auzită pe toate posturile de radio și de televiziune din România. 

Pe lângă cariera muzicală, fetița din imagine a reușit să impresioneze și pe micile ecrane, ajungând în finala show-urilor „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, „Dansez pentru tine”, „Splash! Vedete la apă”.

Ei bine, dacă nu v-ați dat seama până acum despre cine este vorba, vă spunem noi. În fotografie este nimeni alta decât RUBY.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel