Recunoașteți personajul. Acum e unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi și multe fete oftează când aud numele lui

Data actualizării: | Data publicării:

Băiețelul din imagine este unul dintre cei mai apreciați și râvniți artiști de la noi. E suficient să posteze o poză în care apare la bustul gol și domnișoarele înroșesc butonul de like. 

Băiețelul din imagine s-a născut pe  7 august 1988, în Constanța. Încă de mic a demonstrat că are aptitudini artistice urmând clasele I-IV la secția Arte, dar 10 ani mai târziu și-a schimbat opțiunea și a ajuns să lucreze într-o bancă.

Student la Ase în anul 3, a decis să se specializeze în contabilitate. Dragostea pentru muzică a venit din copilărie când asculta, acasă, muzica pe care i-o cânta mama lui. Acesta a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel,  serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Atent la aspectul sau fizic, artistul petrece ore bune în sala de fitness, are tatuate pe spate 2 cuvinte ce semnifică puterea și credința și îi place să cânte în…baie.

Ei bine, dacă nu v-ați prins cine este băiețelul din imagine vă spunem noi! În fotografie este nimeni altul decât Dorian Popa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel