Recunoaşteţi personajul? Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România

Data publicării:

Fata din imagine și-a făcut debutul în muzică la începutul anilor 2000.

Tânăra din imagine este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din țara noastră care de-a lungul timpului prin talentul său a cucerit inima a numeroase de oameni. Tânăra din imagine s-a născut la data de 21 Iunie 1978, în Eforie Sud, județul Constanța. Și-a început cariera în muzică după ce s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia din 1998, iar alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru a format prima trupă de fete numită Exotic. Trupa s-a bucurat de un adevărat succes în urma lansării piesei ‘’Sexy”, conform Wikipedia.


Succesul trupei nu a durat mult, deoarece aceasta s-a destrămat la scurt timp, iar cântăreața a decis să își urmeze propriul drum. În 2001 alături de Cristina Rus a format trupa ‘’Blondy”. Cu toate acestea, trupa Blondy s-a destrămat, iar tânăra din imagine a decis să continue sub același nume, chiar dacă colega sa a decis să urmeze o carieră solo. De-a lungul anilor a devenit una dintre cele mai bine vândute cântărețe din România ajungând să ocupe pe primul loc în clasamentele muzicale românești.


Bucurându-se de succesul său și de popularitatea pe care o avea în rândul publicului, adolescenta din imagine a decis să renunțe la numele ’’Blondy’’ și să fie recunoscută cu propriul său nume. De asemenea, tânăra din imagine este recunoscută pentru melodiile sale, precum ‘’Fiesta’’, ‘’Love in Brasil’’, ‘’Samba’’ prin intermediul cărora a obținut numeroase premii.

Având o viața perfectă din punct de vedere profesional, fiind în topul celor mai apreciați artiști români, tânăra din imagine se poate mândri și cu o viață personală extrem de fericită.

Aceasta s-a căsătorit în anul 2008, având cu partenerul ei de viață și doi copii. Fata din imagine este, după cum probabil v-ați dat deja seama, nimeni alta, decât Andreea Bănică alături de soțul său, Lucian Mitrea!

Andreea Bănică, secretul relației perfecte pe care o are cu soțul ei

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, au împreună doi copii și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut când artista avea doar 16 ani, iar în 2008 au bătut clopotele de nuntă. Invitată în cadrul  podcastului ‘’#TeAscult cu Ilinca Vandici’’, Andreea Bănică a vorbit despre relația cu soțul său. Artista a mărturisit că nu există un secret pentru a menține o relație și că cel mai important lucru este iubirea dintre parteneri.

’’Nu există un secret, este doar destinul, așa a fost să fie ca noi doi să fim împreună până azi inclusiv. Iubirea dintre noi. Ne-am iubit foarte mult de mici, ne iubim foarte mult și astăzi. Atracția, probabil faptul că ne-am atras unul pe celălalt și asta se întâmplă de când eram mici și nu s-a pierdut această atracție, deși între noi sunt doi copii’’, a mărturisit Andreea Bănică.

Poate te interesează și: Andreea Bănică, durere în prag de Sărbători: „Am înțeles ce înseamnă să fii singur pe lume”


Andreea Bănică, mesaj emoționant de ziua soțului său


Zilele trecute, vedeta a sărbătorit ziua de naștere a soțului său, iar cu această ocazie aceasta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare care arată cât de frumoasă este poveste de dragoste de care cei doi se bucură.

‘’Cu tine vreau să trăiesc, ești omul meu/ Tu m-ai făcut să zâmbesc/ Și încă o viața de aș mai avea/ Vreau să știi, tot pe tine te-aș iubi. / La mulți ani, iubire! Îmi doresc să îți aduci mereu aminte primul nostru sărut de pe digul de la malul mării și să-l repetăm în fiecare zi. Te iubesc’’, a scris Andreea Bănică într-o postare publicată pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Andreea Bănică, secretul siluetei, la 44 de ani: „Este vorba despre ambiția de a arăta bine cât mai mult”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel