Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai controversate vedete din România

Data publicării:

Fetița din imagine s-a făcut extrem de remarcată în lumea fotbalului.

Fetița din imagine s-a născut la data de 17 decembrie 1972, în Snagov, Ilfov, România. Aceasta este în prezent o impresară de fotbal si realizatoare TV, potrivit wikipedia.

Aceasta a activat ca președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Impresara a absolvit liceul „Zoia Kosmodemianskaia”, iar mai apoi a urmat studiile Facultății de Drept. 

Aceasta și-a făcut prezența însă și în televiziune, când a avut parte de propriul show TV, când și-a expus întreaga viață, atât a ei cât și a familiei, în fața camerelor de filmat.

Dacă pe plan profesional s-a bucurat mereu de succes, fetița din imagine nu a avut același noroc și pe plan personal. Aceasta s-a căsătorit în anul 2008 cu un alt antrenor celebru, cu care are și un băiat. Cu toate acestea, mai are și două fete din căsnicia anterioară, pe care le iubește foarte mult. 

Cu toate acestea, fericirea i-a fost umbrită în urmă cu ceva timp, când a divorțat de tatăl băiatului ei, urmând extrem de multe scandaluri. În prezent, impresara este singură și se ocupă de creșterea tuturor copiilor săi.

După cum probabil v-ați dat deja seama, în fotografie este Anamaria Prodan!

 

Ce spune Anamaria Prodan despre copilăria sa

Recent, impresara și-a adus aminte de anii copilăriei, când era fascinată de tot ce trăia nou în jurul ei și avea constat cu ea un „prieten” pe care-l purta peste tot. 

„Îmi aduc aminte de anii copilăriei mele când, între altele, mă fascina o păpușă tare mică din celuloid, în culori vii, care se numea "Hopa Mitică"! Oriunde plecam îl luam pe Hopa-Mitică cu mine. Copila mică crescută la țară de bunici... în lumea unui sat mic... care pentru mine era un Univers fără margini!... Alergam desculță pe malul Dunării, prin păduri, în jurul bălților de pe șosea, mă cățăram pe crengile salciilor deasupra Dunării…De cele mai multe ori singură, nesupravegheată, fără frică, fără să gândesc la pericole. Eram mică, curioasă să descoper viața din jur, lumea... Cu ochii mari, cu urechile ciulite și creierul fumegând... înregistram tot ce vedeam, plantele, animalele, insectele... Mă minunam, analizam și încercam să înțeleg totul cu mintea unui copil, atât de mic ce se putea ascunde în bălăriile din jur stând în picioare! Am învățat și am înțeles câte ceva, însă n-am înțeles de ce ridica Hopa-Mitica de fiecare dată când era pus cu nasul la pământ! De aceea mă fascina, îl iubeam și eram mândră de el!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre Laurențiu Reghecampf: Niciodată nu m-am gândit că o să ne lase”

„El a fost mesajul copilăriei mele imprimat de familia mea”


„Când am crescut l-am înțeles atât pe Hopa-Mitica, cât și ce a reprezentat el pentru mine. El a fost mesajul copilăriei mele imprimat de familia mea de vis, o familie care a fost și este etalon pentru ROMÂNIA / familia TĂNASE / PRODAN. Pentru timpul de atunci și pentru restul vieții mele...am înțeles că-s o învingătoare absolută! Când m-am uitat la poza asta m-am văzut mică alergând pe malul "gârlii"...plină de viață, curioasă de tot și toate, plină de visuri, speranțe și de dulceața inocenței unui copil, cu o încredere de sine fără margini, neobișnuită atât pentru copiii cât și pentru adulții din jur. De aceea nu am fost înțeleasă de multe ori, atunci și acum, atât de străini, câteodată ... de rude apropiate și de "prieteni buni"
Limba română nu are adjective, metafore suficiente ca să descrie "Prietenii" care m-au părăsit, trădat și m-au lăsat singură la durere...Așa că-i las, e frumos să rămână nedescriși!!!”, a continuat ea.

Legătura neștiută dintre Anamaria Prodan și mama lui Elon Musk: „Asemănările dintre mine si Maye sunt uluitoare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel