Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre Laurențiu Reghecampf: Niciodată nu m-am gândit că o să ne lase”

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria, captură YouTube/ „În oglindă”
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria, captură YouTube/ „În oglindă”

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi. Impresara a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre viața cu Laurențiu Reghecampf. 

Anmaria Prodan a fost invitată în cadrul podcast-ului „În oglindă”, acolo unde a vorbit despre viața alături de Laurențiu Reghecampf. Impresara nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. 

Anamaria Prodan, declarații cu ochii în lacrimi despre viața cu Laurențiu Reghecampf

Vedeta a recunoscut că a avut mare încredere în soțul ei, motiv pentru care nu a verificat niciodată conturile să vadă dacă lipsesc bani. Acum, impresara îl acuză pe Lurențiu Reghecampf pentru faptul că i-ar fi furat bani din conturile bancare pentru a trimite la amante. 

„Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat de Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă că erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”, a mărturisit impresara, în cadrul podcast-ului „În oglindă”.

Ce lecție a învățat Anamaria Prodan

Impresara a mărturisit că toată situația prin care a trecut a fost o lecție pentru ea și a învățat să se pună pe primul loc și să trăiască doar pentru ea.

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou”, a mai adăugat ea.

Anamaria Prodan nu renunță la numele de Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să se războiască în instanță, până când divorțul va fi pronunțat oficial. Dacă după bătaia ce a avut loc între cei doi în plină stradă, impresara declara faptul că de-acum încolo viața privată a celor doi va rămâne strict pentru ei, și nu va mai fi făcută publică, acum aceasta a făcut o nouă serie de declarații cu privire la fostul ei partener. Recent, Laurențiu Reghecampf a solicitat în dosarul de divorț ca impresara să nu-i mai poarte numele, după separare. Aceste declarații au ajuns în final și la urechile vedetei, care nu a fost deloc încântată de cele auzite. 

„Nici măcar nu m-a strigat vreodată cineva Reghecampf sau Dumitrescu. Eu sunt Anamaria Prodan, eu așa m-am născut, ei au devenit cunoscuți, normal, ca fiind soții mei. E frumos să fie așa că o familie se ajută. Nu este vorba de nume, nu are nimeni cum să ia numele. Problema este de acte!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Așadar, se pare că aceasta nu este deloc dispusă să renunțe la numele fostului ei partener, motiv pentru care îi transmite și un mesaj lui Laurențiu Reghecampf.

„E foarte greu în America să schimbi social security, să schimbi toate actele, tu să ai un nume, copiii alt nume. Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf, mă rog! Nu mai contează, el ar trebui să fie mândru că-i port numele.“, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel