Legătura neștiută dintre Anamaria Prodan și mama lui Elon Musk: „Asemănările dintre mine si Maye sunt uluitoare”

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit ce legătură are cu Maye Musk, mama lui Elon Musk.

Elon Musk, unul dintre ce mai bogați oameni ai lumii, a organizat o petrecere de Halloween în țara noastră, la Castelul Bran. Acesta a petrecut în noaptea de pe 29 și 30 octombrie alături de Angelina Jolie, Peter Thiel, fondatorul PayPal și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, dar și alături de fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, dar și multe alte celebrități. 

Legătura neștiută dintre Anamaria Prodan și mama lui Elon Musk

Anamaria Prodan a ținut să-și anunțe fanii pe rețelele de socializare că urmează să ajungă în România și mama lui Elon Musk. Impresara este de părere că are foarte multe lucruri în comun cu Maye Musk.  Totodată, aceasta a precizat că își dorește ca cei trei copii ai săi să urmeze exemplul copiilor Mayei Musk.

„Maye Musk va veni pentru prima oară în România. Un eveniment unic în care va povesti cum e să crești trei copii singură, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei. Asemănările dintre mine si MAYE sunt uluitoare și mă rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele să calce pe urmele copiilor domniei sale! Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care-I consider parte din Familia mea, omul care a adus în România cei mai puternici oameni ai Planetei! Pe data de 26 lanuarie la Sala Palatului sunt mândră sa stau alături de această femeie puternică și să vorbim în fața femeilor din România despre demnitate, mândrie, succes, educație și muncă împinsă la extrem față de copii și familie și față de VIAȚĂ!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Ce este Sindromul Aspreger de care suferă Elon Musk

Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, a ajuns la Brașov, unde a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere de Halloween. Elon Musk suferă de Sindromul Asperger. 

În urmă cu câțiva ani, Elon Musk, a explicat în ce mod i-a afectat Sindromul Asperger viața. Miliardarul Elon Musk, șeful SpaceX și Tesla, a dezvăluit că are sindromul Asperger, o formă de autism. Afirmațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Saturday Night Live (SNL), în urmă cu un an, relatează BBC.

”Nu am întotdeauna suficientă intonație sau variație în vorbire, ceea ce mi se spune că este bine pentru o mare comedie. În realitate fac istorie în această seară ca prima persoană cu Asperger gazdă a SNL. Uite, știu că uneori spun sau postez lucruri ciudate, dar așa funcționează creierul meu. Pentru oricine s-a simțit ofensat, vreau doar să spun că am reinventat mașinile electrice și că trimit oameni pe Marte într-o navă rachetă. Crezi că sunt un tip normal?”, a spus Elon Musk la acel moment. 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel