Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre cântărețe internaționale

Data publicării:

Fetița din imagine are în prezent extrem de multe hituri de succes, cunoscute la nivel internațional. 

Fetița din imagine s-a născute la data de 20 februarie 1988, în Saint Michael, Barbados și este o cântăreață, actriță, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, creatoare de modă, textieră, dansatoare, notează wikipedia. Aceasta a debutat în muzică în anul 2005, cu o piesă ce a devenit, ulterior, hit, după care au urmat extrem de multe melodii, albume și premii câștigate de la an, la an. În anul 2007 a dat însă lovitura, când a scos mai multe hituri fredonate și astăzi la nivel internațional, precum „Umbrella” sau „Don't Stop the Music”.

Când vine vorba însă de familia acesteia, vedeta internațională din imagine mai are încă doi frați, dar ea este cea mai mare dintre ei. Tatăl său este paznicul unui depozit, iar mama sa este o contabilă. Aceasta a început să cânte încă de la vârsta fragedă de șapte ani, fiind susținută pentru a avea performanțe cât mai mare. Totuși, copilăria fericită i-a fost umbrită de certurile constante dintre părinții ei, care au divorțat, când ea avea doar 14 ani. 

Artista s-a mutat în SUA la vârsta de 17 ani, când a început să lucreze la primul ei album demonstrativ, care s-a întins pe o perioadă de un an de zile. Aceasta a primit extrem de multe nominalizări importante, de-a lungul timpului, și a câștigat premii extrem de importante pentru industria muzicală.

Faima i-a fost umbrită puțin, în anul 2009, când artista celebră a fost implicată într-un scandal de proporții, întrucât iubitul ei de la vremea aceea a comis un act de violență asupra sa. Bărbatul a fost, într-adevăr, considerat vinovat, fiind condamnat la șase luni de serviciu în folosul comunității.

În prezent, vedeta a clădit o familie cu un rapper celebru, dar a devenit de curând și mamă. Mai mult, aceasta a devenit, de curând, și cea mai tânără femeie miliardar din SUA.

După cum probabil că ați ghicit, în fotografie este nimeni alta decât Rihanna!

 

Rihanna, cea mai tânără femeie miliardară din SUA

Rihanna a devenit cea mai tânără femeie miliardară din SUA. Artista, care a devenit mamă de curând, a adunat o avere impresionantă din propria muzică și din afacerile pe care le deține.

Recent, cântăreața, în vârstă de 34 de ani, și directorul executiv al unui brand cunoscut de produse cosmetice a intrat pentru al treilea an consecutiv pe lista anuală a Forbes a celor mai bogate femei americane care s-au realizat singure. Ea s-a clasat pe locul 21 în clasamentul general și este singura miliardară din listă cu vârsta sub 40 de ani. O parte din averea netă de 1,4 miliarde de dolari a Rihannei provine din cariera sa muzicală de succes, însă cea mai mare parte provine din cele trei companii de retail pe care le deține: Fenty Beauty, Fenty Skin și Savage X Fenty, potrivit cnbc.com

În martie, presa de peste ocean spunea că una dintre companiile menționate mai sus ar putea fi evaluată la 3 miliarde de dolari. Rihanna deține 30% din această companie. Ea deține, de asemenea, jumătate din Fenty Beauty, care a generat venituri de 550 de milioane de dolari în 2020. Cealaltă jumătate a companiei este deținută de conglomeratul francez de modă de lux LVMH.

VEZI și: Opt regulile stricte pe care Rihanna le impune asistenților săi personali. Nu te așteptai la asta

Cifrele sunt impresionante, dar Rihanna a declarat că nu se concentrează pe evaluări și aprecieri. În 2019, ea a declarat pentru revista T Magazine din The New York Times faptul că nu a plănuit să facă o anumită avere.

Câștigătoarea a nouă premii Grammy a mai spus că vrea să doneze acei bani unor cauze nobile.

"Banii mei nu sunt pentru mine, ci întotdeauna mă gândesc că pot ajuta pe altcineva.", a spus ea.

În 2012, Rihanna a înființat un fond filantropic, Clara Lionel Foundation (CLF). Acesta își propune să "sprijine și să finanțeze inițiative revoluționare în domeniul educației și al rezistenței la schimbările climatice", potrivit site-ului său.

Citește AICI continuarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel