Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre cântărețe din România

Data publicării:

Fetița din imagine s-a făcut extrem de iubită atât în domeniul muzical, cât și în televiziune. 

Fetița din imagina s-a născut la data de 7 februarie 1982, la București. Ea este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, dar și o vedetă de televiziune, făcând parte, de-a lungul timpului, din cadrul juriului unor emisiuni foarte vizionate de pe Antena 1. Debutul în muzică și l-a făcut în anul 1999, în cadrul formației N&D, unde a cântat alături de un bărbat. Activitatea trupei s-a încheiat însă în 2003, când fetița din imagine s-a hotărât să-și continue cariera solo, potrivit wikipedia.

Aceasta a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar mai apoi a decis să urmeze studiile tot în domeniu, urmând cursurile Universității Naționale de Muzică din București. Artista a fost întotdeauna susținută de mama sa, Gina, pentru a urma această carieră, întrucât și aceasta este tot o artistă. Fetița din imagine provine și dintr-o familie cu doi frați, Oana și Eduard. 

De-a lungul timpului, a avut mai multe show-uri spectaculoase la Sala Palatului, unde a reușit să umple sala în toate zilele de spectacol. 

Dacă pe plan profesional totul îi merge perfect, fetița din imagine este foarte împlinită și pe plan personal. Aceasta este căsătorită cu Răzvan Munteanu și, chiar dacă cei doi nu au împreună copii încă, aceștia sunt mai fericiți ca niciodată.

După cum probabil v-ați dat deja seama, în imagine este nimeni alta decât Delia Matache!

Te-ar putea interesa și: Condiția pe care a pus-o Delia pentru a participa la America Express: „Vreau să merg, dar e foarte important...”

Delia, amintiri din perioada copilăriei

Recent, artista le povestea fanilor pe rețelele de socializare amintiri inedite din perioada copilăriei. Solista își amintește cu amuzament cum strângea fiecare bănuț atunci pentru a-și cumpăra parfumuri pe ascuns. 


„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum.

Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum”, a povestit cântăreața pe TikTok. 

Citește și: A lăsat să se vadă tot! Delia, interzis de sexy, într-un costum de baie minuscul: „Dedicație pentru cei care ziceau ca nu este feminină

Nu are ce să-i reproșeze mamei ei

Chiar dacă nu s-a bucurat de toate condițiile de care se bucură generațiile actuale, Delia spune că nu are ce să-i reproșeze mamei ei, care a crescut-o cum a putut mai bine. 


„Ca toți cei din perioada de după comunism era bine, astăzi nu era bine. Astăzi, privind în urmă nu era bine. Atunci, copil fiind, nu aveai ce să faci. Au fost și ei formați, la rândul lor, de părinții lor. Nu am nimic de reproșat, îi mulțumesc că m-a crescut așa cum a putut și că m-a făcut om mare”, a mărturisit Delia Matache, potrivit RadioImpuls.

VEZI și: Dorian Popa, replică acidă la adresa Deliei, după ce artista i-a criticat fațetele dentare: „Măi, Delia, dar de ce tu ai...?

„În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri”

Tocmai acele lipsuri pe care le-a simțit în copilărie au făcut-o să fie femeia puternică care este astăzi, mărturisește Delia.

„Da, copilăria mea a fost diferită față de generația noastră, normal, dar asta se întâmplă cu orice generație, tot timpul vor fi diferențe. Acesta e scopul evoluției și așa trebuie să fie. Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum, în care părinții nu erau atât de „sensibiloși și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face… Și iată că am crescut și sunt bine.

Doar că, probabil, asta m-a întărit și de-aia sunt mai „Xena și mai vikingă decât alți copii sensibili, care plâng mai ușor, în ziua de astăzi. Cred că sunt mai soldățel decât cei din generația aceasta pentru că am avut un trecut care m-a forțat să fiu așa. În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva. Cumva, cred că ne-a marcat pe toți și ce v-a lipsit vouă, celor din generația mea, cam aceleași lucruri mi-au lipsit și mie”, declara Delia, în trecut, pentru Viva. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel